R. Başakşehir (0-1) Fenerbahçe Özeti izle

Fenerbahçe Beşiktaş maçı Canlı İzleme linki Donmadan Taraftarium24 justin tv Selçuk Sports Fenerbahçe-Beşiktaş maçı canlı izle Şifresiz Bein Sport Justin TV Taraftarium24 Kralbozguncu kaçak linki
Erzurum ve Rize'den Aynı Ses: Kırık ve Dallikavak Tünelleri Tamamlansın! Erzurum ve Rize'den Aynı Ses: Kırık ve Dallikavak Tünelleri Tamamlansın!
Kilometreleri önemsemeyen veteriner yabani hayvanların imdadına koşuyor Erzurum Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğünde (DKPM) görevli veteriner hekim Selçuk Albayrak, ayda ortalama 5 bin kilometre yol katederek yaralı yabani hayvanları tedavi ediyor.
AK Parti'li Fırat: Kimse köylere kız vermek istemiyor, evlenenler de şehir merkezi şartıyla evleniyor AK Parti Erzurum Milletvekili Abdurrahim Fırat, kadınların köylerde yaşamak istemediğini, gençlerin evlenmek istemesine rağmen kimsenin köylere kız vermediğini söyledi.
Erzurum'da hekim ve sağlık çalışanları, Gazze için "sessiz yürüyüş" yaptı Erzurum'da görev yapan hekim ve sağlık çalışanları, İsrail'in Gazze'ye saldırılarını protesto etmek için "sessiz yürüyüş"lerini 24. haftada da sürdürdü.