S. Y. Pendikspor (4-0) Beşiktaş Maç Özeti İzle

Otomobilin arkasına takılan patenli çocuk feci şekilde hayatını kaybetti! Antalya'nın Kepez ilçesinde, pateniyle kamyonete tutunarak takılan 14 yaşındaki Berat Bayram arkadan gelen otomobilin altında kalarak feci şekilde can verdi.
Ağabeyinden izinsiz aldığı otomobille kazaya karıştı! 1 yaralı Giresun'da 17 yaşındaki bir kişi, ağabeyinden habersiz olarak aldığı araçla kazaya karıştı. Meydana gelen kazada, 1 kişi yaralandı.
Trabzonspor, Patnoslu Nurullah'ın "bordo-mavi" tutkusuna kayıtsız kalmadı Nurullah Bacı: "Trabzonspor bu formamı gördü, en sevdiğim futbolculardan Uğurcan ağabeyim bana forma göndermiş. Bana çok güzel hediyeler göndermişler"
Türkiye şampiyonu genç boksör Davut Saydam, yumruklarını Avrupa şampiyonluğu için sallıyor Erzurum'da kuzenlerine özenerek başladığı boksta 4 kez Türkiye şampiyonu olan 16 yaşındaki Davut Saydam, Avrupa şampiyonluğu için günde çift antrenman yapıyor.
Trabzon'da 30 ayrı suçtan aranan firari hükümlü yakalandı Trabzon'un Yomra ilçesinde, hakkında 56 yıl 7 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan firari hükümlü yakalandı.