Tarih: 19.07.2023 11:28

19 Temmuz 2023 Burç Yorumları!

Facebook Twitter Linked-in

19 Temmuz 2023'te burçlar ne söylüyor? 19 Temmuz 2023 burç yorumları nelerdir? 19 Temmuz 2023'te hangi burç için ne bekleniyor? İşte cevaplar.

KOÇ

Bugün kişisel hayatınıza daha fazla odaklanmanız için sizi teşvik ediyor. İç dünyanız, ev hayatınız ve aileniz ilgi odağınızda, öncelikler listenizin başında yer alıyor; bu da özgüveninizi geliştirmenize yardımcı oluyor. 

BOĞA

Son haftalarda önemli kazanımlar elde ettiniz ve şimdi ile Güneş'in burç değiştirdiği hafta sonu arasında bir tane daha yapmak için hala zamanınız var. İçgüdülerinizin size söylediklerine güvenin ve kâr etme fırsatı görürseniz hızlı ve kararlı hareket edin.

İKİZLER

Son zamanlarda bir iş arkadaşıyla anlaşmak kolay olmadı ama bu, artık kendinizi düşman olarak görmeniz gerektiği anlamına gelmiyor. Önümüzdeki 24 saat içinde hayatı sizin için zorlaştırırlarsa, aldığınız kadar verdiğinizden emin olun.

YENGEÇ

Karar vermeyi seviyorsunuz, ancak bugün ile hafta sonu arasında diğer insanların yol göstermesine izin vermeniz size para kazandıracak. Bir takımın eşit üyesi olarak, patron olmaktan daha fazlasını başaracaksınız.

ASLAN

Son haftalarda çok fazla baskı altındaydın ama yara almadan geldin ve şimdi en kötüsünün geride kaldığına inanmak için iyi bir sebebin var. En kötüsünü arkanızda bırakmakla kalmıyor, aynı zamanda en iyinin bir sonraki köşede olduğuna dair her türlü gösterge var.

BAŞAK

Başkaları sizden söylediklerini yapmanızı ne kadar çok beklerse, onların emriyle burada, orada ve her yerde koşmaya niyetiniz olmadığını onlara söylemelisiniz. Kendi patronunuz olma hakkını geri kazanmayı bugün göreviniz yapın.

TERAZİ

Son haftalarda görev çağrısının ötesinde çabalar sarf ettiniz ve çok yakında hak ettiğiniz ödülleri alacaksınız. Çaba göstermeye değip değmeyeceğini merak ettiğiniz tüm o zamanlar, yolunuza çıkan güzel şeyler tarafından süpürülecek.

AKREP

Önümüzdeki 24 saat içinde bu kadar sahiplenici olmamak için bilinçli bir çaba gösterin. Bazen takıntı noktasına kadar tutkulu olabilirsin ama gezegenler bunun hem evde hem de işte sana karşı işe yarayabileceği konusunda uyarıyor. Daha yumuşak bir yaklaşım harikalar yaratacaktır.

YAY

Bugün gündemde güzel haberler veya ödüllendirici konuşmalar olabilir. Sizinle gerçek bir fikir vızıltısı olabilir. Gün ilerledikçe hayallerinize inanmanız için size ilham verir. Motive ve mutluysanız, bir şey için çaba sarf etmek enerjinizi tüketmiyor gibi görünüyor ve bugün coşkunun bu gücü ile dolu olabilirsiniz. 

OĞLAK

Bugün, özellikle affetme ve uzlaşma girişimleriniz başarısız olduysa, ortaklık meselelerine daha doğrudan bir yaklaşım gerekebilir. Üzücü gerçek şu ki, belirli bir kişi nazik dokunuşa yanıt vermedi, bu yüzden artık çok daha sert bir çizgiye ihtiyaç var.

KOVA

Grafiğinizin para alanındaki kozmik aktivite bugün biraz çalkantılı görünüyor, bu yüzden belki de hızla ters gidebilecek riskler almak için en iyi zaman değil. Cebinizde ne kadar çok nakit tutarsanız, fırtınadan çıkmanız o kadar kolay olacaktır.

BALIK

Gezegenlere göre, kendinizi çok fazla eleştiriyorsunuz ve hataların hayatın kabul edilebilir bir parçası olduğunu kabul etmeniz gerekiyor. Yaptığınızı düşündüğünüz hatalar ne olursa olsun, onlar için kendinizi affedin daha iyi ve daha parlak bir geleceğe ilerleyin.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —