Tarih: 12.09.2023 08:49

2023'te “Hızlı ve Öfkeli” filmleri çevrimiçi nasıl izlenir?

Facebook Twitter Linked-in

Kemerlerinizi bağlayın: bir sonraki yineleme Hızlı ve Öfkeli bayilik (Hızlı X) 15 Eylül'de Peacock'ta yayın yapmaya başlıyor. Başrollerinde Vin Diesel, Dwayne Johnson, Michelle Rodriguez ve merhum Paul Walker'ın yer aldığı aksiyon dolu seri, yirmi yıldır adrenalinimizi yükseltiyor ve yakın zamanda da hız kesmiyor.

İlk filmin 2001'de vizyona girdiğini düşünürsek, izlemeden önce tekrar hız kazanmanız gerekebilir. Hızlı X. Ancak elbette (akış çağındaki çoğu şeyde olduğu gibi) her Hızlı ve Öfkeli İnternet franchise'ındaki film düşündüğünüzden daha karmaşık. Ama endişelenme. seni koruduk.

Nasıl takip edileceğini öğrenmek istiyorsanız Hızlı X çevrimiçi (ve hepsi Hızlı ve Öfkeli filmler), ardından okumaya devam edin.

Hangi yayın hizmeti var Hızlı ve Öfkeli sinema?
Şu anda, Hızlı ve Öfkeli Film serisi bir değil iki değil dört farklı yayın hizmetine yayılmış durumda. Her ne kadar Universal, Peacock'la filmlerini yayıncıya getirmek için yeni bir anlaşma yapsa da, bu ancak sinemalarda gösterim süreleri dolduktan sonra gerçekleşiyor. Henüz önceki filmlere dair kartlarda hiçbir şey yok, bu yüzden eskileri Hızlı ve Öfkeli Filmler hala akış ayetine dağılmış durumda. Netflix'e, Peacock'a ihtiyacınız olacak. Amazon Tüm destanı çevrimiçi yayınlamak için Freevee ve hatta FuboTV. Her birini nerede izleyebileceğinizi öğrenmek için aşağıdaki döküme göz atın.

Her biri nerede izlenir Hızlı ve Öfkeli çevrimiçi film
Eğer birini tutma görevindeyseniz Hızlı ve Öfkeli maraton – veya yayından önce yetişin Hızlı X — sizin tarafınızdan biraz çalışmanız gerekecek. Yayın hizmetleri bize hiçbir şekilde kolaylık sağlamamaktadır. Ancak, eskiden olduğu gibi her filmi ayrı ayrı kiralamak için video mağazasına gitmek yerine, her filmi çevrimiçi olarak izlemek inkar edilemeyecek kadar daha kolay.

Her birini nerede izleyebileceğinizin bir dökümü burada Hızlı ve Öfkeli film çevrimiçi.

Paranızın karşılığını en iyi şekilde alacağınız ürün: Netflix
Netflix aboneliği çoğu şeye erişmenizi sağlar Hızlı ve Öfkeli serinin filmleri (ve diğer birçok Netflix Orijinali). Ayrıca, reklamlı standart planı seçerseniz bunun size maliyeti ayda yalnızca 6,99 ABD doları olacaktır. Reklamlar çok can sıkıcıysa, her zaman ayda 15,49 ABD doları karşılığında standart reklamsız plana veya ayda 19,99 ABD doları karşılığında premium plana yükseltebilirsiniz. Ancak bu fiyatlarla reklamlar o kadar da kötü görünmüyor.

Verizon müşterisiyseniz Verizon play+ üzerinden MasterClass veya Duolingo satın aldığınızda bir yıl ücretsiz Netflix aboneliği kazanabilirsiniz. Go5G ve Go5G Plus planlarına sahip T-Mobile müşterileri ayrıca Netflix Standart veya Temel aboneliklerinde ayda 9,99 ila 15,49 ABD Doları arasında tasarruf sağlayabilir.

Dahil olan filmler:

Fast X ve en yeni filmler nereden yayınlanır: Peacock Premium
Daha önce de belirtildiği gibi, Universal'in Peacock ile yaptığı anlaşma, filmlerini sinemalarda bittikten sonra yayın hizmetine getiriyor. Bu şu anlama gelir Hızlı X ve gelecekteki diğer filmler (muhtemelen en az bir tane) Peacock'ta olacak. Öfkeli 7 Bu yazının yazıldığı sırada aynı zamanda Peacock'ta olduğundan, ne olursa olsun maratonunuzu tamamlamak için bunu da karışıma eklemeniz gerekecek.

Peacock Premium'un ücreti, reklamlara aldırmazsanız ayda 5,99 ABD doları, reklamsız bir deneyimi tercih ederseniz ayda 11,99 ABD dolarıdır. Yıllık abonelik seçerek de %17 tasarruf edebilirsiniz (yılda 59,99 ABD Doları veya 119,99 ABD Doları).

Dahil olan filmler:

İsteğe bağlı film kütüphanesi için en iyisi: FuboTV
FuboTV öncelikle kapsamlı spor yayını ile tanınırken, aynı zamanda izleme keyfiniz için isteğe bağlı içerikler sunan canlı bir TV yayın platformudur. İsteğe bağlı kütüphane, aralarında bir avuç Hızlı ve Öfkeli filmi de içeriyor Öfkeli Fate - serinin sekizinci filmi. Aslında izleyebileceğiniz tek yer orası Öfkeli Fate filmi kiralamanın veya satın almanın yanı sıra çevrimiçi. Fast X'i (ayda 75 $) yayınlamadan önce her filmi yeniden izlemeye çalışıyorsanız, kesinlikle en uygun fiyatlı seçenek değil, ancak FuboTV harika bir kablolu alternatiftir ve isteğe bağlı filmlerden çok daha fazlasını sunar. Durumu test etmek için yedi günlük ücretsiz denemeyi kazanabilirsiniz. Size uymuyorsa deneme süresi bitmeden iptal edin. Zarar yok, faul yok.

Dahil olan filmler:

En iyi ücretsiz seçenek: Amazon Freevee
Eski adıyla IMDb TV olan Amazon Freevee, sizi eğlendirecek birçok program ve film içeren tamamen ücretsiz bir video yayın hizmetidir. F9dokuzuncu filmi Hızlı ve Öfkeli epik. Zaten Amazon Prime Videonuz varsa izleyebilirsiniz ücretsiz doğrudan uygulama aracılığıyla. Değilse akıllı TV'lerde, iOS ve Android cihazlarda bağımsız bir uygulama olarak da mevcuttur. Xbox, PS5 ve daha fazlası.

Dahil olan filmler:

Dahil olan filmler:

Hızlı ve Öfkeli filmlerini izlemenin diğer yolları
Serideki filmleri tek tek izlemenin diğer tek yolu filmi doğrudan Amazon Prime Video gibi dijital perakendecilerden kiralamak veya satın almaktır. Apple TV veya Vudu. Genel olarak, her bir filmi kiralamak yaklaşık 3,99 ABD Doları, dijital kopyayı satın almak ise yaklaşık 9,99 ABD Dolarıdır. Yalnızca film izlemek için bir yayın hizmetine abone olmak yerine, onu seçtiğiniz platformda 3,99 ABD dolarına kiralayabilir ve 30 gün boyunca erişim sağlayabilirsiniz.

Şu anda, herhangi bir yayın hizmetinde bulunmayan tek filmdir. Serinin tamamını gerçekten tamamlamak istiyorsanız filmi bir dijital perakendeciden kiralamanız veya satın almanız gerekir. Amazon, kiralamak için sadece 1,74 $ veya satın almak için 12,74 $ karşılığında satışa sunuyor.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —