Tarih: 15.12.2023 10:01

TRT ortak yapımı "Nefes-Yer Eksi İki" filminin ön gösterimi TRT çalışanlarına özel yapıldı

Facebook Twitter Linked-in

TRT ortak yapımının yarın vizyona girecek "Nefes-Yer Eksi İki" filminin TRT çalışanlarına özel ön izlemesi gerçekleştirildi.
İletişim Başkanlığının Konferans Salonunda düzenlenen film gösteriminde TRT Genel Müdürü Mehmet Zahid Sobacı, personeli için özel hazırlanan etkinlikten mutluluk duyduğunu ifade etti.
Bir borcu ifa etmek adına yapılan tüm etkinliklerde, TRT'nin yıl boyunca tüm başarısında, emeğini ve gönlünü ortaya koyan çalışanlarına, döktükleri alın teri için şükranlarını sunan Sobacı, şunları kaydetti:
"Göreve geldiğim ilk günden itibaren, özellikle vatanı için canını feda eden kahramanlarımızı zikrederken, çokça vurguladığım bir ifade var. 'Yiğitlerimize karşı sorumluluğumuz büyük' diye...İzleyeceğimiz "Nefes-Yer Eksi İki" filmi, bu borcumuzu yerine getirme gayretimizin bir yansımasıdır. Biz, herhangi bir ülkenin değil, Türkiye'nin kamu yayıncısıyız. Bağımsızlığından asla ödün vermemiş, toprakları şehit kanıyla sulanmış bu coğrafyada, bin yıldır dimdik ayakta duran bölgesel ve küresel ölçekte, barıştan yana, her zaman gayret göstermiş ve son dönemde vurguladığımız gibi, daha adil bir dünya tasavvuru içerisinde, sekiz milyar insanı kucaklamaya çalışan bir kamu yayıncısıyız. Sözünde, eyleminde adalet ve merhamet olan Türkiye'nin TRT'siyiz."
TRT'nin geçen yıl yapım alanında birçok yeniliğe imza attığını ve Uluslararası yayın alanında "Emy Ödülü," dijital platform "Tabii"nin de yaşama geçirildiğini anımsatan Sobacı, reytinglerde elde edilen başarıların ekranlar karartılmadan, sorunsuz bir şekilde yayınlarına devam ettiğini belirtti.
Sobacı, TRT'nin, 2024'te de kimseyle değil, kendisiyle yarışarak çıtayı daha yukarılara taşıyacağını söyledi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —