Tarih: 24.06.2024 16:51

Ahmet Kaya: Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Arasında Ayrımcılık Kabul Edilemez!

Facebook Twitter Linked-in

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya, geçtiğimiz günlerde Ortahisar Belediyesi salonunda gerçekleştirilen Harp Malülü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi'nin 2. Olağan Genel Kurulu'na katıldı. Başkan Kaya, burada yaptığı konuşmada derneğin yeni dönem başkanı Ahmet Tezcan'a başarılar dileyerek şu ifadelerde bulundu:

"Bu topraklarda güven, huzur ve birlik beraberlik içinde yaşıyorsak şehitlerimizin ve gazilerimizin ödediği bedel sayesindedir. Haklarını ne yapsak ödeyemeyiz! Şehitlerimiz ve gazilerimiz arasında ayrımcılık yapıldığını biliyoruz. TBMM’de Meclis kürsüsünden de bunu ifade etmiştim. Gazilerimiz ve şehitlerimiz arasında ayrımcılık olmaz, bir düzenleme yapılıp şehit ve gazilerimize tanınan hakların bir merkezden çıkması sağlanmalıdır. Umarız bu mağduriyet giderilir."

Başkan Kaya'nın bu önemli mesajları, sosyal medya hesabından da paylaşılarak geniş kitlelere duyuruldu. Gaziler ve şehitler için adalet ve eşitlik vurgusu yapan Ahmet Kaya, toplumsal birlik ve beraberlik adına yapılan çalışmaların önemini vurguladı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —