Tarih: 25.10.2024 09:35

Akçaabat'ta Teravih Namazı Görevine Teşekkür Belgeleri Takdim Edildi

Facebook Twitter Linked-in

Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş, 2024 yılı Ramazan ayı boyunca Akçaabat ilçesinde Çarşı Camii ve Söğütlü Mahallesi Merkez Camiinde hatimle teravih namazı kıldıran din görevlilerine "Teşekkür Belgesi" gönderdi. İlçe Müftüsü Yusuf Genç, bu kıymetli hizmetlerinden ötürü belge sahiplerine camilerde düzenlenen törenle belgelerini takdim etti.

Belge takdim töreninde Söğütlü Mahallesi Merkez Camiinde hatimle teravih namazı kıldıran Trabzon Dini Yüksek İhtisas Merkezi Müdürlüğünde Eğitim Görevlisi Yakup İnan ve beraberindeki ihtisas kursiyerleri İmam-Hatip Abdurrahman Demiray ve İmam-Hatip Muhammed İkbal Esentürk’e Diyanet İşleri Başkanı Prof. Dr. Ali Erbaş’ın imzasını taşıyan Teşekkür Belgeleri verildi. Aynı zamanda, Çarşı Camii'nde hatimle teravih namazı kıldıran Işıklar Mahallesi Limanoba Camii İmam-Hatibi Osman Şener de aynı belge ile onurlandırıldı.

Müftü Genç, belgelerin takdiminde bu geleneğin yaşatılmasına vesile olan tüm görevlilere ayrı ayrı teşekkür ederek, Ramazan ayında gösterilen özverinin cemaatin maneviyatına büyük katkı sağladığını belirtti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —