Tarih: 21.10.2024 11:44

Akcoat yenilenmiş web sitesini kullanıma açtı

Facebook Twitter Linked-in

İSTANBUL, (DHA)- AKCOAT, inovasyon, sürdürülebilirlik, ileri Ar-Ge ve takım çalışması anlayışını yansıtan tamamıyla yenilenmiş web sitesini kullanıma açtığını duyurdu.

Akcoat, inovasyon, sürdürülebilirlik, ileri Ar-Ge ve takım çalışması anlayışını yansıtan tamamıyla yenilenmiş web sitesini kullanıma açtığını duyurdu. Ziyaretçilerine hızlı ve kolay erişim imkânı sunan yeni web sitesi, Akcoat’un kimyasal kaplama alanındaki bilgi birikimini herkesin kullanımına açıyor. B2B odaklı markanın yeni web sitesiyle son kullanıcılar, öğrenciler ve sektör temsilcileri, kimyasal kaplama sektöründe ihtiyaç duyduğu tüm bilgilere tek tıkla ulaşmasını sağlıyor.

‘DİJİTAL DÜNYADA SÜRDÜRÜLEBİLİRLİK VE İNOVASYON ODAKLI YAKLAŞIMIMIZI BİR KEZ DAHA VURGULUYOR’

İnteraktif ürün seçimleriyle zenginleştirilen platform üzerinden Akcoat’un sektördeki güçlü duruşunu, yenilikçi çözümlerini ve güncel haberlerini rahatlıkla takip edilebileceği bilgisini paylaşan Akcoat Genel Müdürü Burç Yıldırım, "Yeni web sitemiz, dijital dünyada sürdürülebilirlik ve inovasyon odaklı yaklaşımımızı bir kez daha vurguluyor. Kullanıcı odaklı, modern ve dinamik bir platform geliştirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. Akcoat olarak, geleceğe yönelik dönüşümümüzü yeni dijital kimliğimizle daha güçlü bir şekilde ifade ediyoruz” diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —