Tarih: 12.06.2023 16:14

Aldatmak 35.Bölüm Sezon Finali

Facebook Twitter Linked-in

Atv'nin sevilen dizisi Aldatmak 34. bölümü hayranlarından tam not aldı. Dizinin final sahnesiyle birlikte hayranlarını yeni bölüm heyecanı sardı. Aldatmak'ın 35. yeni bölümünü izleyeciler tarafından merak ediliyor. Yeni bölümü merak edenler yeni fragmanı araştırıyor. Peki Aldatmak 35.yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı mı? Aldatmak dizisi sezon finali ne zaman? Aldatmak dizisi yeni sezonda olacak mı?

Başrollerinde Vahide Perçin ve Mustafa Uğurlu gibi sevilen oyuncularının yer aldığı dizinin yeni bölümünde neler olacak?

ALDATMAK YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

ATV ekranlarında büyük beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin yeni bölümü 15 Haziran Perşembe akşamı saat 20.00 itibariyle sizlerle.

ALDATMAK YENİ BÖLÜM FRAGMANI YAYINLANDI MI?

ATV ekranlarında beğeniyle izlenen Aldatmak dizisinin 35. yeni bölüm 2.fragmanı yayınlandı. 

ALDATMAK DİZİSİ SEZON FİNALİ NE ZAMAN, ALDATMAK YENİ SEZONDA OLACAK MI?

ATV'nin fenomen dizisi Aldatmak 34.bölümüyle 8 Haziran'da sezon finali yapacak. Dizi yeni sezon biletini de aldıi Aldatmak yeni bölümleri Eylül'de atv'de.

YENİ BÖLÜM ÖZETİ

Güzide, Mualla tarafından oyuna getirildiğini anlayınca iki aile arasında daha büyük bir kriz ortaya çıkarken Oylum ve Mualla ilişkisi de dönülmez bir yola girer. Zeliş'i Oltan'dan kurtarmak isteyen Ozan, durumu Güzide'den saklamak zorunda kalır. Ancak gidişat annesinden daha büyük sırlar gizlemesine sebep olur. Öykü'nün haline üzülen Tarık, Yeşim'i denemeye karar verir ama Yeşim'in biriken öfkesinin farkında değildir. Tolga her ne kadar kendini mutlu olduğuna inandırsa da Selin artık gerçekleri görmezden gelemez.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —