Tarih: 27.11.2023 15:26

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi'ne Teşekkür Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programındaki özverili çalışmalarından dolayı Ali Metin Kazancı Rize Lisesi öğrenci ve öğretmenlerine teşekkür ziyaretinde bulundu.

Ali Metin Kazancı Rize Lisesi'ne gerçekleştirdiği ziyarette Öğretmenler Odasında öğretmenlerimiz ile bir araya gelen Milli Eğitim Müdürümüz Yusuf Tüfekçi, 24 Kasım Öğretmenler Günü kutlama programındaki özverili çalışmalarından dolayı kendilerine teşekkür etti.

Tüfekçi, "Öğretmenlerimiz, geleceğimizin mimarlarıdır. Bu nedenle onların önemi her zaman büyüktür. 24 Kasım Öğretmenler Günü'nde düzenlemiş olduğunuz program, bu önemi bir kez daha gözler önüne sermiştir. Bu anlamlı günde hazırlamış olduğunuz programla bizleri gururlandırdınız. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ediyorum" dedi.

Öğretmenler Buluşmasının ardından okul birimlerini gezerek Okul Müdürü Nilgün Dülger'den bilgi alan Rize Milli Eğitim Müdürü Yusuf Tüfekçi'ye Müdür Yardımcısı Eyüp Furtuna, Şube Müdürleri Selçuk Torpil ve Resul Kul eşlik etti.

Tüfekçi, okulda incelemelerde bulunarak, öğrencilerle sohbet etti. Öğrencilerin eğitim-öğretim hayatında başarılar diledi.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —