Tarih: 12.11.2023 09:23

Altın Yatırımcıları İçin Yeni Tercih: Kesme Altın!

Facebook Twitter Linked-in

Gram altının 2000 TL'ye kadar yükselmesi ve çeyrek altının 3000 TL'yi aşmasıyla birlikte, yatırımcılar kesme altına yöneliyor.

Altın piyasasında yaşanan bu hareketlilik üzerine kuyumcular, kesme altının daha çok kar sağladığını belirtiyor. Altın alacak olan vatandaşlara önemli tavsiyelerde bulunan kuyumcular, kesme altının gram başına fiyatının diğer altın türlerine göre daha avantajlı olduğunu vurguluyor.

Kuyumcuların açıklamalarına göre, teneke makası ile plaka altının kesilerek satılması, yatırımcılara daha fazla kazanç sağlıyor. Bu yöntemle, 10.000 TL'lik, 5000 TL'lik isteyen kişilere uygun fiyatlarla kesme altın sunuluyor. Kuyumcular, bu yöntemin daha fazla kar elde etmelerini sağladığını ifade ediyor.

Altın yatırımcılarını en az zarara uğratabilecek yatırım aracı olarak gösterilen kesme altın, her keseye uygun fiyatlarıyla dikkat çekiyor. Kuyumcular, 24 ayar saf altının son yıllarda en çok satılan ürün olduğunu belirtiyor. Kesme altın, küçük parçalar halinde satılması ve gram başına uygun fiyatıyla müşterilerin ilgisini çekiyor.

Kuyumcuların, teneke altın ve paketli altın arasında 100 gramda 500 TL'lik bir fark olduğunu belirtmeleri, kesme altının ekonomik avantajlarını gözler önüne seriyor. Altın yatırımı yapacak olan herkesin dikkatini çeken kesme altın, küçük yatırımlar için ideal bir seçenek olarak öne çıkıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —