meritking kingroyal

"Ameliyatsız estetik yöntemleri, doğal güzelliğin korunmasını sağlıyor"

"Ameliyatsız estetik yöntemleri, doğal güzelliğin korunmasını sağlıyor"

GÜNCEL 28.06.2024 11:06:35 0

İSTANBUL, (DHA) - Dermatoloji Uzmanı Dr. Hande Ulusal, "Kişilerin özgüvenlerini artırmalarına yardımcı olan ameliyatsız estetik yöntemleri, doğal güzelliğin korunmasını sağlıyor. Bu yöntemler arasında en çok tercih edilenler arasında ameliyatsız burun estetiği, dudak dolgusu ve cilt gençleştirme tedavileri yer alıyor. Hyaluronik asit kullanımı ile yapılan tedaviler, cildin su tutma kapasitesini artırarak doğal bir dolgunluk ve tazelik sağlıyor. Hyaluronik asit bazlı dolgu maddeleri cilt nemini artırarak yaşlanma belirtilerini geciktiriyor" dedi.

Türkiye'de ve dünyada birçok ameliyatsız estetik uygulama eğitimi verdiğini belirten Dr. Uysal, "Örneğin, burnunda küçük kusurlar olan ancak cerrahi müdahaleden çekinen pek çok kişi, ameliyatsız burun estetiği ile istedikleri görünüme kavuşabiliyor. Dermal dolgu maddeleri kullanılarak yapılan bu işlem, burundaki asimetrileri düzeltirken, anında ve ağrısız sonuçlar sunuyor. Dudaklarına dolgunluk ve belirginlik kazandırmak isteyenler için ise ameliyatsız dudak dolgusu ideal bir çözüm sunuyor. Hyaluronik asit bazlı dolgularla gerçekleştirilen bu tedavi, dudaklara doğal bir hacim kazandırarak estetik ve hoş bir görünüm elde edilmesini sağlıyor. Amerikan Dermatoloji Akademisi (AAD) raporlarına göre, hyaluronik asit dolguları güvenli bir şekilde dudak hacmini artırıyor ve uzun süre kalıcı sonuçlar veriyor" diye konuştu.

GENÇ BİR GÖRÜNÜM ELDE EDİLMESİNİ SAĞLIYOR

Dr. Uysal, "Öte yandan göz altındaki koyu halkalar ve çukurlar, pek çok kişinin yorgun ve yaşlı görünmesine neden oluyor. Göz altı ışık dolgusu tedavisi, bu bölgedeki sorunları gidererek, kişilere daha dinç ve genç bir görünüm kazandırıyor. Botoks uygulaması ile, kırışıklıkları azaltmak, yüz hatlarını yumuşatmak ve gençleştirici etkiler sağlamak için her hastaya kişiye özel bir tedavi planı oluşturarak doğal ve dengeli sonuçlar elde etmeyi hedeflemekteyiz. Yüzünde sarkma ve gevşeme yaşayan ancak cerrahi müdahaleye sıcak bakmayanlar için iple yüz germe ve örümcek ağı tedavisi mükemmel çözümler sunuyor. Bu yöntemler, cilt altına yerleştirilen ipliklerle cildin kolajen üretimini teşvik ederek, daha sıkı ve genç bir görünüm elde edilmesini sağlıyor" ifadelerini kullandı.

Dr. Hande Ulusal, her bir uygulamayı hastanın bireysel ihtiyaçlarına ve doğal güzellik anlayışına uygun olarak şekillendirdiklerini aktardı. Dr. Uysal, "Bu yaklaşımla estetik müdahalelerde doğal ve zarif sonuçlar elde edililiyor. Ameliyatsız estetik, kişinin doğal güzellik potansiyelini maksimize etmek için mükemmel bir seçenek sunar. Her bir hastamızın benzersiz ihtiyaçlarını ve hedeflerini anlamak, tedavi planlarımızın temelini oluşturur. İç ve dış güzelliklerini bir araya getirerek, hastalarımıza sağlık dolu bir bakış sunuyoruz" dedi.


Haber Kaynak : DHA

Hopa eski Belediye Başkanı Taner Ekmekçi'den Sosyal Medya Günü Mesajı: "Toplumsal Değişim İçin Pozitif Kullanım Önemli"

Vali Eldivan, Bayburt'un Ekoturizm Vizyonunu Aslandağı'nda Şekillendiriyor

Hami Mandıralı'nın Akçaabat Ziyareti Spor Tutkunlarını Buluşturdu

Ortahisar Belediyesi'nden Emeklilere Özel Kutlama: Atatürk'ün Emekliler Günü Mesajı Hatırlatıldı

Ortahisar Belediye Başkanı Ahmet Kaya: "Kıbrıs Ziyareti ve İl Danışma Kurulu için Teşekkürlerimizi Sunuyorum"

Borçka'dan Gazi Koşusu'na Gurur Yolculuğu: Görkem Özçelik Hazır!

Borçka Belediyesi’nin Kültür ve Sanat Etkinliği: "Artvin-Rize Kültür Sanat Ekosistemi İlişkilenme Buluşması" Büyük İlgi Gördü

Artvin Belediye Başkanı Bilgehan Erdem, 43. Kafkasör Kültür, Turizm ve Sanat Festivali Hazırlıklarını İnceledi

Gümüşhane'de Baraj ve Gölet İnşaatları Yerinde İncelendi

Artvin'de T14 Tüneli Alternatif Yol Hizmete Açıldı

Vali Cengiz Ünsal’dan Yusufeli T14 Tüneli’ne Yakın Takip

Trabzon'da Hacdan Dönen Vatandaşlara Çiçekli Karşılama

Büyükşehir Belediyesi, Hasan Beder’in Cenazesinde Aileyi Yalnız Bırakmadı

Beşikdüzü'nde Doğalgaz Altyapısı Güçleniyor, Yol Kenarları Yabani Ot Arındırmasında

Arhavi Kapalı Spor Salonu'nda Gençler Sporla Buluştu: GSB Yaz Spor Okulları Açıldı

  • Pazar 24.2 ° / 18.6 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Pazartesi 24.6 ° / 18.2 ° Bölgesel düzensiz yağmur yağışlı
  • Salı 23.5 ° / 19.5 ° Orta kuvvetli yağmurlu
  • BIST 100

    10647,90%-0,31
  • DOLAR

    32,62% -0,25
  • EURO

    34,99% -0,54
  • GRAM ALTIN

    2450,26% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3971,42% 0,45

Rize

30.06.2024

  • İMSAK 02:42
  • GÜNEŞ 04:42
  • ÖĞLE 12:27
  • İKİNDİ 16:26
  • AKŞAM 20:01
  • YATSI 21:52