Tarih: 20.09.2024 19:34

Ankara'da kahve festivali

Facebook Twitter Linked-in

Samet ÖKSÜZ- Mikail KARAMAN/ ANKARA, (DHA)- ANKARA'da bu yıl 8'incisi düzenlenen Kahve Festivali'nde yüzlerce çeşit kahve, ziyaretçilerin beğenisine sunuldu.

Ankara'daki Bilkent Center'da, bu yıl 'Bir Festivalden Fazlası' temasıyla düzenlenen Kahve Festivali bugün başladı. Bu yıl 8'incisi düzenlenen festivalde 150 marka, 162 stant kurdu. Kahve severlerin yoğun ilgi gösterdiği festivalde; Bedük, Madrigal, Selin Geçit, Deniz Tekin ve Melis Karaduman’ın da aralarında bulunduğu 19 sanatçı konser verecek. Festival, 22 Eylül Pazar günü akşam saatlerine kadar devam edecek.

Festivale katılan Nazlı Olgun, kahveyi çok sevdiğini belirterek, "Burada öğrenciyim, 6 yıldır festivale gelmek istiyordum. Arkadaşlarım gelmişti, ben gelememiştim ama bugün nasip oldu. Birçok kahveyi denedik. Daha çok, önceden içmediğimiz Brezilya ve Etiyopya kahvelerini denedik. Çok keyifli" dedi. 

Daha önce de bu festivale de katıldığını söyleyen Demet Kılıç ise, “4-5 sene önce gelmiştim,  bu yıl daha çok gelişmiş. Daha fazla marka gelmiş. Biz tam gün bilet aldık, bayağıdır da geziyoruz. Hala uğramak istediğimi birçok stant var. Çok mutluyuz, çok güzel bir etkinlik” ifadelerini kullandı. (DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —