Tarih: 18.09.2023 10:51

Anzer, Bilim Adamlarını Ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Rize'nin Çamlıhemşin ilçesinde bulunan Anzer Yaylası, bilim dünyasından önemli isimleri ağırladı. S.S Anzer Çiçekli-1 Kooperatifi Başkanı İshak Yılmaz, İstanbul'dan gelen bilim adamlarını Anzer'de ağırladıklarını belirterek, "Anzer'in doğal organik yaşamı içerisinde kendi elde ettiğimiz ürünleri ikram ederek Anzer hakkında gelecekte neler yapabileceğimiz çalışmaları hakkında fikir alışverişlerinde bulunduk" dedi.

Yılmaz, Anzer Yaylası'nın doğal güzellikleri ve zengin florasıyla dünyanın en önemli yaylalarından biri olduğunu belirterek, "Anzer, endemik bitki türleri, eşsiz doğası ve kendine özgü kültürel yapısıyla önemli bir turizm potansiyeline sahip. Bu potansiyeli daha da geliştirmek ve Anzer'i dünya çapında bir marka haline getirmek için bilim adamlarının görüş ve önerileri çok önemli" dedi.

Anzer Yaylası'nı ziyaret eden bilim adamları, Anzer'in doğal güzellikleri ve zengin florası hakkında incelemelerde bulundular. Bilim adamları, Anzer'in sürdürülebilir kalkınması için yapılması gereken çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundular.

Anzer Yaylası'nı ziyaret eden bilim adamları arasında Prof. Dr. Ömer Göktekin, Prof. Dr. Talip Asil, Prof. Dr. Abdullah Armağan, Prof. Dr. Ali Kocataş, Dr. Ali Kemal Güler, iş dünyasından Ali Aykut ve İbrahim Kara yer aldı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —