Tarih: 02.10.2023 17:51

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya Okul Ziyaretlerine Devam Ediyor

Facebook Twitter Linked-in

Ardeşen Belediye Başkanı Avni Kahya, ilçedeki anaokullarını ziyaret ederek, minik öğrenciler ve öğretmenlerle buluşmaya devam ediyor. Yeni eğitim öğretim yılının başlamasıyla birlikte Başkan Kahya, eğitimin önemine vurgu yaparak miniklerin heyecanına ortak oluyor.

Başkan Kahya, çocukların eğitim hayatına destek olmak ve onların motivasyonunu artırmak amacıyla okul ziyaretlerine devam ediyor. Anaokullarını sık sık ziyaret eden Başkan Kahya, bu ziyaretlerde minik öğrencilere oyuncaklar, kırtasiye malzemeleri ve kitaplar hediye ederek onların eğitimlerine katkı sağlıyor.

Okul ziyaretlerinde öğretmenlerle de bir araya gelen Başkan Kahya, eğitim sürecinin önemini vurgulayarak öğretmenlere teşekkür ediyor ve onların özverili çalışmalarını takdirle karşılıyor. Ayrıca, okulların ihtiyaçlarını ve eksiklerini tespit ederek belediye olarak yapılacak destekleri de planlıyor.

Başkan Kahya, yaptığı açıklamada, "Çocuklarımızın eğitimine verdiğimiz önem son derece büyük. Onların sağlıklı bir şekilde büyümesini ve öğrenmelerini desteklemek amacıyla okul ziyaretlerimize devam ediyoruz. Eğitim, toplumun temel taşıdır ve geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın eğitimlerine katkı sağlamak hepimizin görevi. Bu vesileyle minik öğrencilerimize başarılı bir eğitim öğretim yılı diliyor, öğretmenlerimize de kolaylıklar diliyorum" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —