Tarih: 20.04.2024 09:39

Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim Yoğun Ziyaretler Aldı

Facebook Twitter Linked-in

Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, makamında kamu görevlileri, okul yöneticileri, ilçe esnafı ve vatandaşlardan oluşan yoğun bir ziyaretçi akınına uğradı. Ziyaretlerde çeşitli konularda görüşmeler gerçekleştirildi ve ilçenin gelişmesine yönelik fikir alışverişinde bulunuldu.

Başkan Ataselim, ziyaretçilere ilçede yapılan çalışmalar hakkında bilgi verirken, bundan sonraki süreçte de Arhavi'nin kalkınması için durmadan çalışacaklarının sözünü verdi.

Ziyaretler kapsamında; Artvin İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Kemal Demirel, AK Parti İlçe Başkanı Hızır İlyas Aykut ve parti yönetimi, İl Genel Meclis Üyesi Remzi Gedik, AÇÜ Sanat Tasarım Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Zafer Ölmez, Ertuğrul Kurdoğlu Fen Lisesi Müdürü Arif Uzuner ve okul yönetimi, Hacılar İlk/Ortaokulu Müdürü Hasan Gölcükçü ve okul yönetimi, Mehmet Nazif Günal İlkokulu Müdürü Harun Yüce ve okul yönetimi, Hüseyin Gürkan Anadolu Lisesi Müdürü Osman Erten ve okul yönetimi, Arhavi Otogar Esnafı, iş insanı Kenan Özyazıcı ve vatandaşlar makamı ziyaret ettiler.

Başkan Ataselim, ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “Makamımda her zaman halkımızla buluşmaya ve sorunlarını dinlemeye hazırım. İlçemizin gelişmesi için hep birlikte çalışmaya devam edeceğiz” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —