Tarih: 09.09.2024 10:21

Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim’den Yeni Eğitim Yılı İçin Motivasyon Dolu Mesaj

Facebook Twitter Linked-in

Arhavi Belediye Başkanı Turgay Ataselim, 2024-2025 Eğitim ve Öğretim Dönemi öncesi bir mesaj yayımlayarak, öğrenciler, öğretmenler ve velilere yönelik önemli değerlendirmelerde bulundu.

Başkan Ataselim, eğitim sisteminin ülkenin güçlenmesinde ve dünya üzerindeki varlığını daha etkin bir şekilde hissettirmesinde kritik bir rol oynadığını vurguladı. Mesajında, "Ülkemizin geleceği, iyi yetişmiş insan gücüne bağlıdır. Çocuklarımızın millî ve manevi değerlere bağlı olarak yetiştirilmesi, tüm eğitimcilerin, idarecilerin ve ailelerin en önemli görevi ve vicdani sorumluluğudur" dedi.

Eğitim yolunda atılan her adımın, geleceğimiz için önemli bir adım olduğuna dikkat çeken Ataselim, "Bu anlamda yavrularımızın vatanına ve milletine bağlı bireyler olarak yetiştirilmesi hepimizin ortak hedefidir. Bu hedef doğrultusunda 2024-2025 Eğitim ve Öğretim döneminin tüm çocuklarımıza, öğretmenlerimize ve velilerimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyor, öğrenci ve öğretmenlerimize üstün başarılar diliyorum" şeklinde konuştu.

Başkan Ataselim’in mesajı, eğitim camiası tarafından memnuniyetle karşılandı ve yeni eğitim yılı için moral ve motivasyon kaynağı oldu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —