Tarih: 25.09.2023 18:05

BAL 10. Grupta Çayelispor ve Arsinspor Favori

Facebook Twitter Linked-in

 Rize, Trabzon, Artvin, Giresun, Bayburt, Gümüşhane illerinden temsilcilerin yer aldığı grupta, Çayelispor ve Arsinspor şampiyonluğun en büyük adayı olarak gösteriliyor.

Rize'den Çayelispor ve Özel İdarespor, Trabzon'dan Kireçhanespor ve Arsinspor, Artvin'den Arhavi Gençlikspor, Giresun'dan Görelespor, Bayburt'tan Bayburt Belediyespor, Gümüşhane'den Kelkitgücü, Erzurum'dan Palandöken Belediyespor, Kars'tan Kars 06 Spor ve Ağrı'dan Doğubeyazıt, BAL 10. Grup'ta mücadele edecek.

Geçtiğimiz sezon Rize Süper Amatör Lig'de şampiyon olan Çayelispor, kadrosunu önemli isimlerle güçlendirdi. Trabzon Süper Amatör Lig'de şampiyon olan Arsinspor da yeni sezona iddialı başladı.

Futbol otoriterleri, Çayelispor ve Arsinspor'un şampiyonluk için en güçlü adaylar olduğunu belirtiyor. Bu iki takıma ek olarak, Kireçhanespor ve Doğubeyazıt'ın da şampiyonluk için favoriler arasında yer aldığı ifade ediliyor.

BAL 10. Grup'ta ilk maçlar 14-15 Ekim 2023 tarihinde oynanacak.

Çayelispor ve Arsinspor'dan şampiyonluk sözleri

Çayelispor Başkanı Mehmet Akif Altun, "Yeni sezonda şampiyonluk için elimizden geleni yapacağız. Kadromuz hazır. İnşallah bu sezon BAL 3. Lig'e yükselmeyi başaracağız" dedi.

Arsinspor Başkanı Hasan Bayraktar ise, "Geçen sezon şampiyon olduk. Bu sezon da şampiyonluk hedefimiz var. Yeni sezona iddialı başladık. İnşallah bu sezon BAL 3. Lig'e yükselmeyi başaracağız" diye konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —