Tarih: 18.10.2023 18:46

Rize'de Okul Duvarı Tehlike Saçıyor

Facebook Twitter Linked-in

Rize Merkez'de bulunan Vakıflar İlköğretim Okulu'nun çevresindeki istinat duvarındaki büyüyen çatlaklar, 1200 öğrenciyi tehdit etmeye devam ediyor. Okul idaresi, son dört yıldır çözüm bulunamayan sorun hakkında Milli Eğitim Müdürlüğü'ne yazılar yazsa da henüz herhangi bir yanıt alamadı.

Her yağışlı hava koşulunda, çocukları duvarın yakınından uzak tutma çabası içinde olan okul idaresi, duvarın üst kısmında çalışmaların devam ettiğini ve tehlike sinyallerinin arttığını bildiriyor. Ancak, Milli Eğitim Müdürlüğü hala herhangi bir önlem almış değil.

Veliler ise duvarın çatladığına dair endişelerini artan bir şekilde dile getiriyorlar. Veliler, "Duvar çökme tehlikesiyle karşı karşıyayız. Milli Eğitim Müdürlüğü defalarca uyarıldı. Okul bahçesinde çocuklarımız oyun oynuyor, duvarın çökmesi durumunda bir facia yaşanabilir. Bu faciadan önce çatlaklı duvar için ciddi tedbirler alınmasını bekliyoruz" dediler.

Rize Merkez Vakıflar İlköğretim Okulu'nun duvarındaki bu tehlikeli durum, okul idaresi, veliler ve öğrenciler arasında büyük bir endişe kaynağı olmaya devam ediyor. Konuyla ilgili olarak Milli Eğitim Müdürlüğü'nden acil bir çözüm bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —