Tarih: 02.11.2023 12:15

Devlet Su İşleri, Rize'de 450 Milyon TL'lik Su İşi İhalesi Açtı

Facebook Twitter Linked-in

Devlet Su İşleri (DSİ), Rize'nin Ardeşen ilçesinde 450 milyon TL'lik su işi ihalesi açtı. İhale, 22 Kasım 2023 tarihinde saat 10:00'da DSİ 22. Bölge Müdürlüğü Konferans Salonu'nda yapılacak.

İhale kapsamında, Rize-Ardeşen İlçesi Kahveciler, Cami, Kuzey ve Bas Mahalleleri Dolana Deresi 2. Kısım'da 1095.25 metre beton duvar ve korkulukları, 310 metre beton U kanal ve korkulukları, 5 adet betonarme menfez ve korkulukları, 3 adet çelik yaya köprüsü ve korkulukları, 1 adet geçirgen tersip bendi ve 15 adet brit imalatı yapılacak.

İhaleye sadece yerli istekliler katılabilecek. Teklifler, EKAP üzerinden elektronik ortamda hazırlandıktan sonra, e-imza ile imzalanarak, teklife ilişkin e-anahtar ile birlikte ihale tarih ve saatine kadar EKAP üzerinden gönderilecek.

İhalede, işin tamamı için teklif verilebilecek. İstekliler teklif ettikleri bedelin %3'ünden az olmamak üzere kendi belirleyecekleri tutarda geçici teminat vereceklerdir.

İhaleye ilişkin ayrıntılı bilgiler, EKAP'ta yer alan ihale dokümanı içinde bulunan idari şartnamede yer alıyor.

İhalede Fiyat Dışı Unsurlar da Değerlendirilecek

İhaleye ilişkin dikkat çeken bir nokta da, fiyat dışı unsurların da değerlendirilecek olması. İhalede, fiyat dışı unsurlar için toplam 50 puan ayrılmış. Bu puanlar, iş kalemleri bazında teklif fiyat nitelik puanlaması yöntemi ile belirlenecek.

İhalede sınır değerin altında teklif sunan isteklilerin teklifleri açıklama istenilmeksizin reddedilecek.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —