Tarih: 25.09.2023 18:03

Artvin Belediye Başkanı'nı CHP Kadın Kolları Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarette, bir süre Artvin üzerine sohbet edildi. Başkan Elçin, CHP Kadın Kolları'nın çalışmalarından duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Artvin'in gelişimi için kadınlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Kaçan ise, "Başkanımız Sayın Elçin'e nazik ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Artvin'in gelişmesi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Ziyaret, başkanlık makamında çekilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.

Başkan Elçin: Kadınların desteğine her zaman ihtiyacımız var

Artvin Belediye Başkanı Demirhan Elçin, CHP Kadın Kolları'nın ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirerek, "Artvin'in gelişimi için kadınlarımızın desteğine her zaman ihtiyacımız var. Yaptığınız çalışmalardan dolayı teşekkür ediyorum" dedi.

Başkan Elçin, CHP Kadın Kolları'nın çalışmalarını yakından takip ettiğini belirterek, "Kadınlar, toplumun her alanında olduğu gibi yerel yönetimlerde de aktif rol oynamalıdır. CHP Kadın Kolları'nın bu konuda yaptığı çalışmalar takdire şayan" dedi.

CHP Kadın Kolları: Artvin'in gelişmesi için birlikte çalışacağız

CHP Kadın Kolları Genel Başkan Yardımcısı Necla Kaçan ise, "Başkanımız Sayın Elçin'e nazik ev sahipliği için teşekkür ediyoruz. Artvin'in gelişmesi için birlikte çalışmaya devam edeceğiz" dedi.

Kaçan, Artvin'in potansiyeli olan bir şehir olduğunu belirterek, "CHP Kadın Kolları olarak, Artvin'in gelişmesi için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğiz" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —