Tarih: 07.09.2023 10:47

Artvin, Marka Şehir Olma Yolunda İlerliyor: Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Vali Ünsal'ı Ziyaret Etti

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Valisi Ünsal, göreve başladıktan hemen sonra samimi bir yaklaşımla esnafı, vatandaşı ve sivil toplum kuruluşlarını dinleyerek sorunları tespit etmesiyle takdir topladı. Ziyaret sırasında, Artvin Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Seçkin Kurt, Vali Ünsal'a şu sözlerle hitap etti: "Sayın valimiz ilimize hoş geldi. Kendisine başarılar diliyoruz. Hayırlı uğurlu olsun."

Son dönemde Artvin'in hızla büyüdüğüne ve istihdam konusunda önemli kazanımlar elde edildiğine dikkat çeken Vali Ünsal, "Artvin'i marka bir şehir haline getirmek için ortak akıl ve birliktelik anlayışıyla çalışacağımızı belirtmek isterim. Artvin Ticaret ve Sanayi Odası başkanımıza ve yönetimine ziyaretleri için teşekkür ederim. Şehrimizin esnafı, sanayicisi ve iş dünyasıyla her zaman yakın ilişkiler içinde olacağız. Artvin'i hep birlikte marka şehir yapacağız." şeklinde konuştu.

Artvin, Vali Ünsal'ın liderliğinde daha fazla yatırım ve gelişme ile gelecekteki potansiyelini artırmayı hedeflerken, iş birliği ve dayanışma ile bu hedefe ulaşmaya kararlı görünüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —