Tarih: 31.03.2024 13:53

Artvin Valisi Cengiz Ünsal Oy Kullandı

Facebook Twitter Linked-in

Artvin Valisi Cengiz Ünsal, eşi Yasemin Ünsal Hanımefendi ile birlikte Gazi Ortaokulu'nda kayıtlı olduğu sandıkta oyunu kullandı.

Seçimlerin sorunsuz bir şekilde devam ettiğini ifade eden Vali Ünsal, "Vatandaşlarımız huzur ve güven ortamında oylarını kullanıyorlar. 1.405 güvenlik görevlimiz seçim güvenliği için alanda görevlerini yapıyorlar. Seçimlerde görev yapan güvenlik personelimize ve sandık görevlilerine kolaylıklar diliyorum. Seçimlerin ülkemize, milletimize ve Artvin'imize hayırlı olmasını diliyorum." dedi.

Seçimlerde Artvin'de 658 sandık kuruldu. 1.405 güvenlik görevlisi seçim güvenliği için görev yapıyor. Vatandaşlar, huzur ve güven ortamında oylarını kullanıyor.

Vali Ünsal, oy kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, şunları söyledi:

"Bugün, Türkiye Cumhuriyeti'nin 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi ve 13. Cumhurbaşkanı Seçimi'ni gerçekleştiriyoruz. Artvin'de 658 sandıkta seçim heyecanı yaşıyoruz. 1.405 güvenlik görevlimiz seçim güvenliği için alanda görevlerini yapıyorlar. Vatandaşlarımız huzur ve güven ortamında oylarını kullanıyorlar. Seçimlerde görev yapan güvenlik personelimize ve sandık görevlilerine kolaylıklar diliyorum. Seçimlerin ülkemize, milletimize ve Artvin'imize hayırlı olmasını diliyorum."

Vali Ünsal, vatandaşları oy kullanmaya teşvik etti.

"Vatandaşlarımızdan ricam, oy kullanma haklarını kullanarak demokrasiye katkıda bulunmalarıdır. Oy kullanmak, bir hak ve aynı zamanda bir görevdir. Herkesin oyunu kullanarak demokrasiye sahip çıkmasını bekliyoruz." dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —