Tarih: 24.10.2024 16:53

Artvin Yapı Kredi’den Kitap Kafe’ye 136 Kitap Bağışı

Facebook Twitter Linked-in

Artvin’in okuma kültürüne katkı sağlamak amacıyla hizmete açılan Okuyan Artvin Kitap Kafe, bağışlarla zenginleşmeye devam ediyor. Artvin Yapı Kredi Şube Müdürü Mehmet Öztürk, kütüphaneye 136 adet kitap bağışında bulundu.

Bağışlanan kitaplar, Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Milli Eğitim Şube Müdürü İsmail İnan ve Kitap Kafe Koordinatör Öğretmeni Hacer Tüfekçioğlu tarafından teslim alındı. Teslimat sırasında konuşan İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, şu açıklamalarda bulundu:

“Çocuklarımızın huzurlu bir ortamda kitap okuma alışkanlıklarını güçlendirmek ve ders çalışmalarını sağlamak amacıyla hizmete açtığımız Okuyan Artvin Kitap Kafe’mize kitap bağışında bulunan Artvin Yapı Kredi Şube Müdürü’ne çok teşekkür ederim. Eğitim şehri güzel Artvin'imizde çocuklarımızı geleceğe daha güçlü hazırlamak için el birliğiyle çalışmaya devam ediyoruz.”

Kitap bağışına öncülük eden Yapı Kredi Şube Müdürü Mehmet Öztürk ise öğrencilerin faydalanması için bağışların devam edeceğini ifade etti.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü’nün öncülüğünde yürütülen Kitap Kafe projesi, öğrencilerin kitap okuma alışkanlığını geliştirmeyi ve onlara huzurlu bir çalışma ortamı sunmayı amaçlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —