Tarih: 30.09.2024 12:58

Artvin'de Hafızlar "Mezunlar Buluşması"nda Kucaklaştı

Facebook Twitter Linked-in

Artvin İl Müftülüğü'nün ev sahipliğinde düzenlenen "Mezunlar Buluşması" programı, hafızlık eğitimlerini tamamlayan mezunları bir araya getirdi. Etkinliğin amacı, kurumsal aidiyeti güçlendirmek, mezunlar arasında kaynaşma ve dayanışmayı sağlamak, bilgi ve tecrübe paylaşımını artırmak ve hafızlık eğitimini daha nitelikli hale getirmek olarak belirtildi.

Programa katılan Artvin İl Müftüsü Hasan Harmancı, mezun hafızlarla yeniden bir araya gelmekten dolayı büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, "Öğrencilerimizin hafızlık eğitimlerini başarıyla tamamlamaları bizleri gururlandırıyor. Ezberlemiş olduğunuz Kur’an’ı unutmamak adına sürekli tekrar etmenizi ve hayatınızı Kur’an'ın öğretileri doğrultusunda şekillendirmenizi Yüce Rabbim’den niyaz ediyorum. Ayrıca bu sürece destek veren hocalarımıza ve sizlerin yanında olan ailelerinize de teşekkür ediyorum," dedi.

Etkinlik, hafızlık mezunlarının birbirleriyle kaynaşmasına ve hafızlık eğitiminin gelişimine katkı sağlamak amacıyla düzenlenirken, mezunlar ve katılımcılar arasında samimi anlar yaşandı. Program, ilerleyen dönemlerde de benzer etkinliklerin düzenlenmesi yönündeki temennilerle sona erdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —