Tarih: 28.05.2023 12:47

ASKF BAŞKANI ALİ ÇELİK’TEN ŞAMPİYON Ç.RİZESPOR’A TEBRİK MESAJI

Facebook Twitter Linked-in

Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Spor Toto 1. Lig'i 2022-2023 sezonunu ilk iki sırada tamamlayarak bir yıl aradan sonra Süper Lig'e yükselme başarısı gösteren Çaykur Rizespor, futbol camiasının takdirini kazandı. Bu büyük başarının ardından Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu (ASKF) Başkanı Ali Çelik, Çaykur Rizespor'a tebrik mesajı gönderdi.

Çaykur Rizespor, sezon boyunca gösterdiği üstün performansla taraftarlarının gönlünü fethetti ve Süper Lig'e dönme hedefine emin adımlarla ilerledi. 2022-2023 TFF Spor Toto 1. Lig'i ilk iki sırada tamamlamalarının ardından Çaykur Rizespor, ait olduğu yuvaya geri dönmenin gururunu yaşıyor.

Bu sevinci paylaşan ASKF Başkanı Ali Çelik, Çaykur Rizespor'u tebrik etti ve başarılarının daim olmasını diledi. Başkan Çelik, yaptığı açıklamada, "Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e yükselme başarısını gönülden kutluyorum. Bu büyük başarı, kulübün uzun süren emeklerinin ve disiplinli çalışmalarının sonucudur. Çaykur Rizespor, hem Rize ilimize hem de Türk futboluna önemli katkılar sağlayan köklü bir kulüptür. Süper Lig'e dönme başarısı, kulübün ve taraftarlarının azim ve inancının bir göstergesidir. Kendilerini yürekten tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum" dedi.

Çaykur Rizespor'un Süper Lig'e yükselme başarısı, Rize şehri için de büyük bir gurur kaynağı oldu. Taraftarlar, başarıya sevinç gözyaşlarıyla karşılık verirken, şehirde coşku ve sevinç dolu kutlamalar başladı. Süper Lig'de rekabetçi bir şekilde mücadele etmeyi hedefleyen Çaykur Rizespor, yeni sezonda büyük bir heyecanla sahaya çıkacak.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —