Tarih: 03.11.2023 16:28

Atatürk filmi Rize'de yoğun ilgi gördü

Facebook Twitter Linked-in

Rize'de gösterime giren "Atatürk" filmi, yoğun ilgiyle karşılaştı. Lise öğrencileri öğretmenleri ile birlikte filme akın etti. Sinema salonları ful çekti.

Film, Mustafa Kemal Atatürk'ün hayatını ve mücadelesini anlatıyor. Filmde, Atatürk'ün çocukluğu, gençliği, askeri kariyeri ve Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşu gibi önemli dönemler yer alıyor.

Rize'de filmin gösterime girmesinin ardından, lise öğrencileri öğretmenleri ile birlikte filmi izlemek için sinema salonlarına koştu. Sinema salonları ful çekerken, filmin sonunda öğrenciler tarafından uzun süre alkışlandı.

Filmin gösterimi, Rize'de 10 Kasım'a kadar devam edecek.

Öğrenciler: Atatürk'ü daha iyi anladık

Filmi izleyen lise öğrencileri, Atatürk'ü daha iyi anladıklarını söyledi. Öğrenciler, "Film, Atatürk'ün hayatını ve mücadelesini çok güzel anlatmış. Atatürk'ün ne kadar büyük bir lider olduğunu bir kez daha anladık" diye konuştular.

Öğretmenler ise, filmin öğrencilerin Atatürk'ü daha iyi anlamalarına yardımcı olduğunu ifade ettiler. Öğretmenler, "Film, Atatürk'ün ilke ve inkılaplarını öğrencilerimize daha iyi anlatıyor. Bu da onların Atatürk sevgisini daha da artırıyor" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —