Tarih: 23.06.2023 22:20

Ateş Kuşları 21. Bölüm İzle! ATV canlı yayın izle! Ateş Kuşları sezon finali izle

Facebook Twitter Linked-in

ATV'nin dizisi Ateş Kuşları'nın 21. bölümü 23 Haziran günü yayınlandı. Haberimiz içerisinde Ateş Kuşları'nın yirmi birinci bölümünü izleyebileceğiniz linki bulabilirsiniz... İşte atv Ateş Kuşları 21. bölüm izle linki...

Başrollerinde Hande Soral, İlayda Alişan ve Burak Tozkoparan'ın yer aldığı Ateş Kuşları dizisi ATV ekranlarında seyircisiyle buluşmaya devam ediyor


ATEŞ KUŞLARI 20. BÖLÜMDE NE OLDU?

BARBAROS'UN ACI GÜNÜ!

Barbaros 'un annesinin ölüm haberini vermek Gülayşe'ye düşer. Barbaros bu acı haberle yıkılır. Barbaros, annesinin intihar ettiğine inanacak mı?

NAZMİYE'NİN HAİN PLANLARI!

Pamir, Çatal'ı hapisten kaçırmayı başarır ama Şirin'in ölümü Naz ve Çatal'ı birbirine düşürür. Ama Naz'ın Çatal'ı ortak etmek istediği yeni planları vardır. Naz başarılı olabilecek mi?

BARBAROS, GÜLAYŞE'YE EVLENME TEKLİFİ EDİYOR!

Nizam, Barbaros'un kaybına çok üzülse de Naz'ın dolduruşuna gelir, annesinin yokluğunda Gülayşe'nin Barbaros'un yanında olmasına karşı çıkar ama aşıklar inatla direnirler, hatta Barbaros daha da ileri gidip Gülayşe'ye evlenme teklifi eder. Nizam bunu duyunca kıyamet kopar! Peki Gülayşe ne yapacak? Yeni kavuştuğu babasını mı hayatının aşkı Barbaros'u mu seçecek?

KARA, ATEŞ KUŞLARI'NDAN NE İSTİYOR?

Kara, Ateş Kuşları'nın aklıyla oynamaya başlar. Sare, Kara'nın nerde olduğu ile ilgili bir ipucu ele geçirir. Kara'nın öldüğünü düşünen Ateş Kuşları bu girdaptan kurtulabilecek mi? Gerçekten gelen Kara mı?

KARA'YA NE OLDU?

Geçmişte ise Köksüzler olacaklardan habersiz Nebahat'in tuzağına doğru yürümektedir ve bu tuzak onların Kara'yı kaybetmesine sebep olacaktır.

ATEŞ KUŞLARI OYUNCU KADROSU

Ateş Kuşları dizisinin kadrosunda İlayda Alişan, Görkem Sevindik, Hande Soral, Burak Tozkoparan, Serkan Ercan, Nizam Namidar, Ahmet Saraçoğlu, Gonca Cilasun, Erdem Şanlı, Emir Çubukçu, Onat Bulut, Lilya İrem Salman, Sedef Akalın, Hilal Uysun, Ozan Ağaç, Boncuk Yılmaz gibi ünlü isimler yer almaktadır.


ATEŞ KUŞLARI YENİ BÖLÜM İZLE

Ateş Kuşları dizisinin ATV'de 23 Haziran günü yayınlanan 21. bölümünü (Ateş Kuşları yeni bölüm) tek parça full izleyebileceğiniz link.

ATEŞ KUŞLARI 21. BÖLÜM FULL İZLE LİNKİ

 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —