Tarih: 06.04.2023 13:58

Bakan Varank Trabzon'dan aday olacak mı?

Facebook Twitter Linked-in

Seçimde partiler milletvekili hesaplarını yapmaya devam ediyor. Ak Parti'den aday olacak olan Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank'ın hangi ilden aday olacağı merak konusu.
Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank’ın hangi ilden aday olacağı belirsizliğini korumaya devam ediyor. Trabzon, Kocaeli ve son olarak da adı Bursa ile anılan Varank için gözler Ak Parti'de.

Kocaeli ve Bursa için gündeme geldi

Bakan Varank'ın ismi önce Kocaeli Ticaret ve Sanayi Odası ile OSB'nin talebi üzerine Kocaeli listesinde, daha sonra da TOGG'un fabrikasının Bursa'da bulunması nedeniyle Bursa listesinde gündeme geldi.

Trabzon'dan da aday olabilir

Liste kulislerinin giderek daha fazla konuşulduğu bir dönemde Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Bakan Varank'ı Kocaeli mi, Bursa mı yoksa Trabzon'dan mu listeye koyacağını merak ediliyor. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimleri için birkaç hafta önce yaptığı açıklamada, bakanların birinci sıradan aday olacaklarını söylemişti. Bu durumda Bakan Varank'ın Trabzon'dan aday gösterilmesi halinde AK Parti listesinin ilk sırasında yer alması bekleniyor.



Orjinal Habere Git
— HABER SONU —