Tarih: 11.03.2024 09:59

Balıkesir'de Su Kesintisi! 11 Mart 2024 Pazartesi su kesintilerinin yapılacağı ilçeleri açıkladı! İşte 'su kesintisi' yaşayan ilçeler

Facebook Twitter Linked-in

Balıkesirli vatandaşlar arama motorları üzerinde ''11 Mart 2024 Balıkesir elektrik, su kesintisi'' araştırması yapmaya başladı. Planlı şekilde gerçekleşen elektrik ve su kesintisi detayları Balıkesirli vatandaşlar için her gün paylaşılmaya devam edilirken Balıkesir'de elektrik ve su kesintisi yaşanacak mahalleler belli oldu. Peki 11 Mart 2024 Balıkesir elektrik kesintisi var mı? 11 Mart 2024 Pazartesi Balıkesir su kesintisi var mı?

Balıkesir 11 Mart 2024 Pazartesi elektrik ve su kesintisi duyurusu yapıldı. Balıkesirli vatandaşlar planlı kesintileri detaylarıyla araştırmaya devam ederken Balıkesir'de elektrik ve su kesintilerinin hangi ilçelerde ve mahallelerde yaşanacağı merak konusu oldu.

Elektrik ve su kesintisi vatandaşların gündelik yaşamlarında oldukça etkili olumsuzluklar arasında yer alırken özellikle evlerinde olan vatandaşlar bu durumdan fazlası ile etkileniyor. Balıkesir de Pazartesi günü belli saatlerde hem elektrik hem de su kesintisinin yaşanacağı belirtildi. 


Balıkesir 11 Mart 2024 Pazartesi elektrik kesintisi detaylarını öğrenmek için https://www.uedas.com.tr/tr/kesintiler resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz. 

11 Mart 2024 Pazartesi Balıkesir su kesintisi detaylarını öğrenmek içinse https://www.balsu.gov.tr/index.php?su_kesinti=0&sid=60 resmi internet adresini ziyaret edebilirsiniz. 


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —