Tarih: 24.06.2024 16:59

Başkan Genç: Şehitlerimiz ve Gazilerimiz Sayesinde Ayaktayız

Facebook Twitter Linked-in

Trabzon Büyükşehir Belediye Başkanı Ahmet Metin Genç, Türkiye Harp Malulü Gaziler, Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Trabzon Şubesi’nin 2. Olağan Genel Kurulu’na katılarak önemli açıklamalarda bulundu. Genç, genel kurula katılım sağlayanların arasında yer aldı ve şehitler ile gazilere olan vurgusunu dile getirdi.

Başkan Genç konuşmasında, derneğe verdikleri desteğin bir vazife olduğunu vurgulayarak, “Şehitlerimiz ve gazilerimiz sayesinde ayaktayız” ifadesini kullandı. Ayrıca, şehitlerin manevi olarak yaşadığını ve bu inanç doğrultusunda hizmet ettiklerini belirtti.

Genel kurulun açılışında konuşan Başkan Genç, şehitlerimizin ve gazilerimizin önemine değinerek, onlara yapılan saygısızlıkları şiddetle kınadı ve sürecin takipçisi olduklarını ifade etti. Ayrıca, şehit ailelerine yönelik yapılan hizmetleri ve desteklerini anlattı.

Başkan Genç’in konuşmasında ayrıca, geçmişte yapılan çalışmalar ve projeler hakkında da bilgi verildi. Trabzon’un hukukunu ve namusunu koruyan Eren Bülbül gibi kahramanların anısını yaşatmak için yapılan çalışmalara da değinildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —