Tarih: 24.12.2023 14:56

Başkan Muhammet Balta, Yerel Seçimlerde Aday Olmayacak

Facebook Twitter Linked-in

Başkan Balta, yaptığı basın açıklamasında, Sayın Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın teveccühü ve ilçe halkının desteğiyle beş yıl İl Genel Meclisi Üyesi ve son on yılda da Vakfıkebir Belediye Başkanı olarak görev yaptığını belirtti.

Balta, siyasetin temel prensipleri olan adalet, hukuk, ahlak ve dürüstlük ilkelerine bağlı kalarak, Vakfıkebir'i ötekileştirmeden temsil ettiğini vurgulayarak, ilçeye birçok hizmeti kazandırmaya vesile olduğunu ifade etti. Yapılan açıklamada, 31 Mart 2024 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimlerde AK Parti olarak daha yüksek bir oy oranı ile seçimi kazanacaklarına olan inancını dile getiren Balta, yeni dönemde aday olmama kararı aldığını açıkladı.

Balta, açıklamasında şu ifadelere yer verdi: "Asıl olan millete hizmettir. Bu hizmete namzet olacak birçok değerli kardeşimiz AK kadrolar içerisinde mevcuttur. Bu itibarla, yeni dönemde aday olmama kararı aldım. Ancak, aday gösterilecek kardeşimizin etrafında tam bir bütünlükle kenetlenecek, 'durmak yok, yola devam' diyeceğiz."

Ayrıca, Balta, görev süresi boyunca kendisine destek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a, bakanlara, milletvekillerine, il başkanlarına, büyükşehir belediye başkanlarına, AK Parti teşkilatına, bürokratlara, mesai arkadaşlarına ve hemşehrilerine teşekkürlerini iletti.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —