Tarih: 02.06.2023 11:44

Başkan Turgut, Takımdaki Değişim Sürecini Açıkladı

Facebook Twitter Linked-in

Çaykur Rizespor, sezon boyunca tartışmalara neden olan Bülent Korkmaz ile yollarını ayırdıktan sonra yeni sezon için yeni bir teknik direktör arayışına girdi. Kulüp Başkanı İbrahim Turgut, Bülent Korkmaz'ın ayrılığı sonrasında takımın yeni hoca ile çalışacağını ve önümüzdeki hafta teknik direktör sorununu çözeceklerini açıkladı.

Sezon boyunca yönetim kurulu, taraftarlar ve spor camiasının tepkisini çeken Bülent Korkmaz, sözleşmesinin sona ermesiyle birlikte Çaykur Rizespor'dan ayrıldı. Taraftarların istifa çağrılarıyla karşılaşan ve bazı maçlarda bu tepkilere pişkince cevaplar veren Korkmaz, sezon sonunda takımdan ayrılma kararı aldı.

Çaykur Rizespor Kulübü Başkanı İbrahim Turgut, yeni bir ekip kuracaklarını ve süper ligde yeni bir teknik direktör arayışı içinde olduklarını belirtti. Turgut, "Bülent Korkmaz ile yollarımızı ayırdık ve yeni bir döneme adım atıyoruz. Önümüzdeki hafta teknik direktör sorununu çözmeye çalışacağız. Teknik ekibimizi belirledikten sonra yeni hocamızın isteği doğrultusunda transferler yapacağız. İzlediğimiz ve görüştüğümüz oyuncuları da kısa sürede takımımıza katmayı planlıyoruz." şeklinde konuştu.

Çaykur Rizespor, yeni teknik direktörün belirlenmesiyle birlikte takımın yapılanmasına odaklanacak. Yeni hoca ve teknik ekibiyle birlikte transfer çalışmalarını hızlandıracak olan kulüp, takımın güçlendirilmesi için gerekli adımları atmayı amaçlıyor.

Taraftarlar ise Bülent Korkmaz'ın ayrılışının ardından umutlu bir şekilde yeni sezon için değişimin başlayacağını ve takımda olumlu gelişmelerin yaşanacağını dile getiriyor. Çaykur Rizespor'un önümüzdeki süreçte yapacağı atılımlar ve yeni teknik direktörün kim olacağı merakla bekleniyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —