Tarih: 22.09.2024 22:49

Başkanı Kaçar:Gazze'deki Katliamlar Devam Ediyor, Ticaret Kesilmeli

Facebook Twitter Linked-in

Kaçar, özellikle Gazze'deki katliamlara değinerek, İsrail’in sivil gözetmeksizin yerleşim yerlerini, hastaneleri ve ibadethaneleri bombaladığını vurguladı. Kaçar, İslam dünyasının ve Batı'nın bu zulme sessiz kaldığını, Türkiye’nin ise gereken adımları zamanında atmadığını ifade etti.

Kaçar, İsrail ile ticaretin devam ettiğini hatırlatarak, Filistinli sivillere yapılan saldırılarda kullanılan uçak yakıtlarının Türkiye’den temin edildiğini iddia etti. "Her ne kadar ticaretin sonlandırılması gerektiğini dile getirsek de petrol sevkiyatının hala sürdüğünü biliyoruz," diyen Kaçar, bu ticaretin derhal sonlandırılması gerektiğini vurguladı.

Ekonomik anlamda da bölgeye değinen Kaçar, çay sezonunun sonunda üreticilerin belirlenen taban fiyatın altında çay satmak zorunda kaldığını ve bu olumsuz durumun hala devam ettiğini belirtti. Kaçar, Türkiye’de yaşanan bu ekonomik sorunların çözümünün Saadet Partisi’nin temsil ettiği Milli Görüş’te yattığını ifade etti.

Toplantıda, Milli Görüş'ün geçmişte uyguladığı politikaların bugün yaşanan sorunların çözümüne örnek olabileceği dile getirildi. Kaçar, ağır sanayi hamleleri, D-8 gibi kuruluşların tekrar işlevsel hale getirilmesinin Gazze'deki zulmü durdurmak için önemli adımlar olacağını belirterek, Milli Görüş'ün tekrar iktidara gelmesinin bu sorunları çözeceğini ifade etti.


 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —