Tarih: 13.09.2023 09:06

Bayburt Belediye Başkanı Pekmezci, Erasmus öğrencilerini ağırladı

Facebook Twitter Linked-in

Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt Üniversitesinde Erasmus programı dahilinde eğitim gören yabancı uyruklu öğrencileri Bamsı Beyrek Seyir Terasında ağırladı.

Belediye Başkanı Pekmezci, Vali Mustafa Eldivan ile birlikte "Use sport as a tool make their lives really cool!" başlıklı Erasmus+ programı dahilinde İspanya, Portekiz, Romanya, Yunanistan ve Türkiye'den 36 öğrenci ile Bamsı Beyrek Seyir Terasında bir araya geldi.

Başkan Pekmezci, öğrencilere Bayburt'a hoş geldiniz diyerek, kent hakkında bilgiler verdi. Başkan Pekmezci, "Bayburt, tarihi ve doğal güzellikleri ile eşsiz bir şehirdir. Erasmus programı kapsamında şehrimize gelen öğrencilerimizin Bayburt'u daha iyi tanımaları ve burada keyifli bir zaman geçirmeleri için elimizden geleni yapacağız." dedi.

Akşamın karanlığında terastan Bayburt'u izleme imkanı bulan öğrenciler, Başkan Pekmezci'ye teşekkürlerini ilettiler.

Öğrenciler Bayburt'tan memnun

Erasmus programı kapsamında Bayburt'ta eğitim gören öğrenciler, şehrin kendilerine çok şey kattığını söylediler. Öğrenciler, Bayburt'un tarihi ve doğal güzellikleri ile büyülendiklerini belirterek, Başkan Pekmezci'nin kendilerine gösterdiği ilgi ve misafirperverlikten dolayı teşekkür ettiler.

Öğrenciler, "Bayburt, bize farklı bir kültür ve yaşam tarzı deneyimleme imkanı verdi. Burada çok güzel vakit geçirdik. Başkan Pekmezci'nin daveti ile Bamsı Beyrek Seyir Terasında şehri kuşbakışı izleme fırsatı bulduk. Bu deneyim bizim için çok özeldi." ifadelerini kullandılar.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —