Tarih: 10.09.2023 09:27

Bayburt Belediyesi kışa hazır

Facebook Twitter Linked-in

Kış sezonu yaklaşırken Bayburt Belediyesi asfalt çalışmalarına hız verdi. Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, şehrin birçok noktasında asfaltlama ve kaldırım yapım çalışmalarını sürdürüyor.

Şingah Mahallesi'nde incelemelerde bulunan Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, çalışmalar hakkında bilgi aldı. Pekmezci, "Şehrimizin çehresini değiştirecek projelerimizin yanında mutat hizmetlerimizi de hummalı bir çalışma ile gerçekleştiriyoruz. Şehrimizin neresinde hizmete ihtiyaç duyuluyorsa oraya hizmetlerimizi götürüyoruz. Kış sezonu yaklaşmasına rağmen çalışma grafiğimizi hep daha yukarı çıkarıyoruz. Şimdiye kadar yaklaşık 7 bin ton asfalt uygulaması ve 3 bin 500 metrekare bazalt kaldırım yapımı gerçekleştirdik. Bu rakamlar işler tamamlanıncaya kadar daha da artacak." dedi.

Pekmezci, asfalt çalışmalarında kullanılan malzemenin kalitesine de dikkat çekti. "Asfaltlama çalışmalarımızda kullanılan malzemenin kalitesine büyük önem veriyoruz. Bu sayede yapılan asfaltların uzun ömürlü olmasını sağlıyoruz." ifadelerini kullandı.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, asfaltlama ve kaldırım yapım çalışmalarını şehrin farklı noktalarında sürdürüyor. Çalışmalar tamamlandığında vatandaşların daha konforlu ve güvenli bir şekilde ulaşım sağlayacağı belirtiliyor.

Haberin detayları:

Haberin önemi:

Haberin hedef kitlesi:

Haberin dil ve üslubu:

Haberin etik kurallara uygunluğu:

Haberin görselliği:




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —