Tarih: 09.04.2024 10:28

Bayburt Belediyesi'nde Devir Teslim Töreni Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Devir teslim törenine, AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya, Kadın Kolları Başkanı Elif Çil, Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tataroğlu, Belediye Meclis Üyeleri ve partililer yoğun katılım gösterdi. Eski Başkan Hükmü Pekmezci'nin yanı sıra MHP Bayburt İl Başkanı Muharrem Baykal ve diğer siyasi temsilciler de törende hazır bulundu.

Yapılan konuşmada, yeni Belediye Başkanı Mete Memiş, görevi devralmanın onurunu ve sorumluluğunu taşıdığını belirterek önceki başkan Hükmü Pekmezci'ye teşekkür etti. Memiş, "Bayburt'a hizmet etmek, şehrimizi daha ileriye taşımak için buradayız. Siyasi ayrımların ötesinde, şehrimizin bütünlüğünü korumak için birlikte çalışacağız." dedi. Ayrıca, vatandaşların tebriklerini çiçek yerine ihtiyaç sahibi ailelere yönlendirme çağrısında bulundu.

Eski Başkan Hükmü Pekmezci ise 5 yıllık hizmet süresince şehre verdikleri destek için teşekkür ederek, yeni başkana başarılar diledi. "Bayburt'a hizmet etmek bir bayrak yarışıdır. Umuyorum ki yeni dönemde şehrimize daha güzel hizmetler sunacaksınız." şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —