Tarih: 16.09.2023 19:11

Bayburt'a Daha Önce Hiç Gelmemiş Bayburtlular Şehri Gezdi

Facebook Twitter Linked-in

Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, Bayburt'a gelen misafirlerle Aile Yaşam Merkezi'nde bir araya geldi. Misafirler, baba ocakları Bayburt'ta bulunmaktan dolayı son derece mutlu olduklarını belirterek Başkan Pekmezci'ye misafirperverliğinden dolayı teşekkür ettiler.

Başkan Pekmezci ise Bayburt'a daha önce hiç gelmemiş Bayburtluları baba ocaklarında ağırlamaktan dolayı memnun olduklarını belirterek, şehrin tarihi ve kültürel kimliği hakkında misafirlerine bilgi verdi. Daha sonra günün anısına kafile başkanına plaket takdim etti.

Belediye Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürlüğü tarafından hazırlanan Bayburt Tanıtım Filminin izlenmesinin ardından Başkan Pekmezci, misafirlerini Bamsı Beyrek Seyir Terası'na çıkardı. Burada misafirlere ikramlarda bulunuldu.

Bayburt'un eşsiz manzarasına karşı çaylarını yudumlama fırsatı bulan misafirler, Başkan Pekmezci'ye teşekkür ettiler.

Organizasyon kapsamında Bayburt Kalesi, Ulu Camii, Saat Kulesi, Baksı Müzesi ve Sırakayalar Şelalesi gibi tarihi ve turistik yerler ziyaret edildi. Misafirler, Bayburt'un doğal güzelliklerini de görme fırsatı buldu.

Başkan Pekmezci, organizasyonun amacının, Bayburt'a hiç gelmemiş Bayburtluları baba ocakları ile buluşturmak olduğunu belirterek, "Bu organizasyon sayesinde misafirlerimiz, şehrimizi tanıma fırsatı buldu. Bayburt'un tarihi ve kültürel zenginliklerini görmelerini sağladık. Misafirlerimizin memnuniyetini görmek bizleri mutlu etti" dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —