Tarih: 24.09.2024 17:19

Beşikdüzü Belediyesi’nden Sel Mağdurlarına Destek Ziyareti

Facebook Twitter Linked-in

T.C. Beşikdüzü Belediyesi, aşırı yağmur yağışı nedeniyle Arsin, Araklı ve Sürmene ilçelerinde meydana gelen sel ve taşkınlarda zarar gören vatandaşlara geçmiş olsun ziyaretinde bulundu. Belediye Başkan Vekili Ali Cora ve Belediye Başkanı Danışmanı Cahit Erkut, afetin yaralarını sarmak için dayanışma mesajı vererek mağdur vatandaşlara moral verdi.

Beşikdüzü Belediyesi yetkilileri, sel felaketinden etkilenen bölgelere yaptıkları ziyaretlerde hemşehrilerin durumunu yerinde inceleyip, zarar gören vatandaşlara "geçmiş olsun" dileklerini iletti. Başkan Vekili Ali Cora, "Bu zor süreçte halkımızın yanındayız. Yaralarımızı el birliğiyle saracak, dayanışma içinde bu zor günleri aşacağız," dedi.

Başkan Danışmanı Cahit Erkut ise afetin etkilediği bölgelerde yürütülen çalışmalarla ilgili bilgi aldı ve belediye olarak sürecin her aşamasında destek vereceklerini ifade etti.

Afet sonrası toparlanma ve yardımlaşma sürecinin hızla devam ettiği bölgelerde, belediyenin afet yönetimi ve yardım çalışmaları titizlikle sürdürülüyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —