Tarih: 18.11.2023 12:42

Beşiktaş başkanlık seçimi ne zaman? Beşiktaş başkan adayları kimler?

Facebook Twitter Linked-in

Seçime gitmeye hazırlanan Beşiktaş'ta beklenen resmi tarih geçtiğimiz günlerde açıklandı. Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir" denildi. Taraftarların merakla beklediği Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı öncesi başkan adaylarına gözler çevrildi.

BEŞİKTAŞ BAŞKANLIK SEÇİMİ NE ZAMAN?

Beşiktaş'tan yapılan açıklamada, "Yönetim Kurulumuz, bugün yaptığı toplantıda Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı ile Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı’nın gerçekleştirilme tarihlerini belirlemiştir. Buna göre; Kulübümüzün Olağan İdari ve Mali Genel Kurul Toplantısı, 26 Kasım Pazar günü gerçekleştirilecektir. 26 Kasım Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 3 Aralık Pazar günü yapılacaktır. Kulübümüzün Olağanüstü Seçimli Genel Kurul Toplantısı, 10 Aralık Pazar günü yapılacaktır. 10 Aralık Pazar günü çoğunluk sağlanamadığı takdirde ikinci ve son toplantı çoğunluğa bakılmaksızın 17 Aralık Pazar günü gerçekleştirilecektir" ifadeleri yer aldı.

BEŞİKTAŞ BAŞKAN ADAYLARI KİMLER?

Mevcut başkan Ahmet Nur Çebi’nin yeniden aday olmayacağını açıklanmasıyla birlikte Beşiktaş'ta seçim öncesi adaylar belli oldu. Beşiktaş'ta başkanlık seçimine Serdal Adalı ve Hasan Arat aday olarak katılacak. 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —