Tarih: 17.09.2024 09:40

BİZ Projesi Artvin’de Start Aldı: Eğitimde Yeni Dönem Başlıyor

Facebook Twitter Linked-in

Artvin'de eğitimde kaliteyi artırmayı ve ailelerle eğitimciler arasında iş birliğini güçlendirmeyi amaçlayan BİZ (Bilinçle İlerleme Zamanı) Projesi uygulamaya konuldu. Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı'nın ortaklaşa yürüttüğü proje kapsamında "Bizi Anlatır Tırı", Artvin'e geldi.

Projenin tanıtıldığı etkinlikte, Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Nevim Öz, İl Milli Eğitim Şube Müdürü Ferda Bulut, İl Milli Eğitim Özel Büro Müdürü Özcan Köse, ilkokul öğrencileri ve velileri yer aldı.

Etkinlikte konuşma yapan İl Müdürü Fahri Acar, ailenin eğitim sürecine aktif katılımının eğitim öğretim çalışmalarının etkisini ve kalitesini artıracağını, öğretmen-öğrenci-veli iletişimini güçlendireceğini ve bu durumun eğitimdeki kaliteyi yükselteceğini vurguladı.

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin ve Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanı Mahinur Özdemir Göktaş'ın konuşmaları ve "Ailem" dizisinden bölümlerin izlendiği etkinlikte, emeği geçenlere teşekkür edildi.

BİZ Projesi'nin Artvin'de başlatılmasıyla birlikte, öğrencilerin okula aidiyet duygusunun güçlendirilmesi ve eğitim sürecinin ilk adımında anlamlı izler bırakılması hedefleniyor.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü'nün ev sahipliğinde gerçekleştirilen bu etkinlik, eğitimin kalitesini artırmayı ve ailelerle eğitimciler arasındaki iş birliğini kuvvetlendirmeyi amaçlıyor.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —