Tarih: 28.09.2024 10:27

Bodrum'da hayvanseverler 'Sevgi Arttırma' etkinliğinde sanatla bir araya geldi

Facebook Twitter Linked-in

BODRUM (Muğla), (DHA)-MUĞLA'nın Bodrum ilçesinde, 'Sevgi Arttırma Projesi' kapsamında Erin İlkcan Aslan'ın canlı resim performansıyla ortaya çıkan eser açık artırmayla beğeniye sunuldu. Müzayedede toplanacak bağışların Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği'nin 60 can kapasiteli "Başka Bir Yer" projesine destek olacağı gecede duyuruldu.

Bodrum'da düzenlenen 'Sevgi Arttırma' projesinin ilk etkinliği, Dibeklihan'da coşkuyla gerçekleşti. Etkinlik, Bodrum Jazz'tan Umut Deniz ve Tahsin Ünüvar'ın caz dinletisiyle başladı. Ardından, sanatçı Erin İlkcan Aslan canlı resim performansı sundu. Performans sonunda ortaya çıkan eser, açık artırmada sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Sessiz Müzayede'den Rahmi Çöğendez'in profesyonel sunumuyla gerçekleştirilen müzayedede Hanefi Yeter, Mehmet Güreli, Nusret Topuzoğlu, Kamil Fırat ve Bülent Üstün gibi tanınmış sanatçıların eserleri yer aldı. Ayrıca, Rahmi Çöğendez ve eşi, koleksiyonlarındaki Hikmet Çetinkaya'ya ait bir resmi bağışlayarak katılımcılara sürpriz yaptı.

Etkinliğe gazeteci Zeynep Oral'ın da aralarında bulunduğu birçok hayvansever sanat aşığı katıldı. Toplanan bağışların, Başka Bir Hayat Diliyorum Derneği'nin 60 can kapasiteli "Başka Bir Yer" projesine destek olacağı gecede duyuruldu.

Sevgi Arttırma Projesi'yle sokak hayvanlarıyla çalışan dernek ve kuruluşlara destek vermek amacıyla yeni etkinlikler düzenlemeye devam edileceği bildirildi.(DHA)

FOTOĞRAFLI




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —