Tarih: 30.09.2023 23:35

Borçka Belediyesi, minikleri itfaiyecilerle buluşturdu

Facebook Twitter Linked-in

Borçka Belediyesi, İtfaiyeciler Haftası kapsamında minikleri itfaiyecilerle buluşturdu. Belediyenin kreşindeki çocuklarla gerçekleştirilen temsili tatbikatla, itfaiyeciliğin önemi ve yangın güvenliği hakkında eğlenceli ve öğretici bir gün geçirildi.

Borçka Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü'nün düzenlediği etkinlikte, çocuklar itfaiye araçlarına binerek, itfaiyeci kıyafetlerini giydi. İtfaiyecilerle birlikte yangın söndürme tatbikatı yapan çocuklar, yangın güvenliği konusunda bilinçlendirildi.

Etkinlik hakkında konuşan Borçka Belediye Başkanı Ercan Orhan, "İtfaiyecilerimiz, insan hayatını ve mal varlığını korumak için cansiperane mücadele ediyorlar. Bu özel günde, çocuklarımıza itfaiyecilik mesleğini tanıtmak ve yangın güvenliği konusunda bilinçlendirmek istedik. Miniklerimiz, kahraman itfaiyecilerimizle birlikte hem eğlendi hem de öğrendi. Tüm itfaiyecilerimizin İtfaiyeciler Haftasını kutluyor, fedakarlık ve kahramanlık dolu hizmetleri için teşekkür ediyoruz." dedi.

Çocuklar, itfaiyecilik mesleğini yakından tanıdı

Etkinlik kapsamında, itfaiyecilerle birlikte yangın söndürme tatbikatı yapan çocuklar, itfaiyenin araçlarını ve ekipmanlarını yakından tanıma fırsatı buldu. İtfaiyecilerden yangın güvenliği konusunda bilgiler alan çocuklar, yangın anında neler yapılması gerektiğini öğrendi.

Etkinliğe katılan çocuklar, itfaiyecilerle birlikte geçirdikleri zamanın çok keyifli geçtiğini belirterek, itfaiyecilik mesleğine olan ilgilerinin arttığını söylediler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —