Tarih: 02.10.2024 16:01

Borçka Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'na Eğitici Ziyaret

Facebook Twitter Linked-in

Borçka ilçesinde gerçekleştirdiği ziyaretler kapsamında Artvin İl Milli Eğitim Müdürü Fahri Acar, İl Milli Eğitim Özel Büro Müdürü Özcan Köse, Borçka İlçe Şube Müdürü ve İlçe Müdür Vekili Fatoş Özlem Güneş ile birlikte Borçka Cumhuriyet İlkokulu ve Ortaokulu'nu ziyaret etti.

Ziyaret sırasında 8. sınıf öğrencileriyle bir araya gelen Acar, öğrencilere bu yılı iyi değerlendirmeleri gerektiğini hatırlatarak, kendilerine, çevrelerine, ülkelerine ve insanlığa faydalı işler yapan iyi ve başarılı bireyler olmaları için çalışıp çabalamaları gerektiğini vurguladı.

Öğretmenler odasında yapılan görüşmede, yeni müfredat programı hakkında öğretmenlerle sohbet eden Acar, gerçekleştirilen ve gelecekte yapılacak çalışmalar üzerine fikir alışverişinde bulundu. Ziyaretini öğretmenlere başarılar dileyerek sonlandıran Acar, eğitim alanındaki gelişmelerin ve öğretmenlerin çabalarının önemine dikkat çekti.

Artvin İl Milli Eğitim Müdürlüğü, eğitim kalitesini artırmak ve öğretmenler ile öğrenciler arasındaki iletişimi güçlendirmek amacıyla benzer ziyaretlerin devam edeceğini duyurdu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —