Tarih: 05.06.2023 12:43

Burdur'da 5 kişinin yaralandığı kazadan acı haber

Facebook Twitter Linked-in

Dün gece Burdur'un Bucak ilçesinde meydana gelen korkunç bir trafik kazasında, iki aracın kafa kafaya çarpışması sonucu 5 kişi yaralandı. Maalesef, ağır yaralanan Aynur Öztürk, hayatını kaybetti.

Kaza, saat 22.00 sularında Bucak ilçesinin Kestel yolu üzerinde gerçekleşti. Mehmet Öztürk'ün (57) kullandığı 15 ES 298 plakalı Tofaş marka otomobil ile karşı yönden gelen Uğur A.'nın (33) yönetimindeki 15 AAV 149 plakalı Opel marka otomobil, tam anlamıyla kafa kafaya çarpıştı. Kazayı gören çevredekiler hemen 112 Acil Çağrı Merkezi'ni arayarak yardım istediler. Sağlık ekipleri, polis ve itfaiye olay yerine sevk edildi.

İtfaiye ekiplerinin çalışması sonucunda araçlardan çıkarılan yaralılar Mehmet Öztürk, Fevzi Bilgehan Öztürk (16), Halim Batuhan Öztürk (16), Aynur Öztürk ve Uğur A., olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bucak Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Ne yazık ki, durumu ağır olan Aynur Öztürk, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Mehmet Öztürk ise Isparta Süleyman Demirel Üniversitesi Tıp Fakültesi'ne sevk edildi.

Diğer aracın sürücüsü olan Uğur A., tedavisinin tamamlanmasının ardından polis tarafından gözaltına alındı ve polis karakoluna götürüldü.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —