Tarih: 07.07.2024 22:08

Bursa’da Erzurumlular Buluştu: Kocayayla Yayla Şenliği Coşkuyla Gerçekleşti

Facebook Twitter Linked-in

Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu tarafından organize edilen etkinlikte, Erzurumlular memleket özlemini giderdi ve coşkulu anlar yaşadı.

Programa katılan AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok, yaptığı konuşmada gurbet ellerdeki hemşehrileriyle buluşmanın mutluluğunu dile getirdi. Altınok, “Yüzlerce kilometre uzaklıktan Erzurum havasını, sıla sevdasını hep birlikte yaşadık” diyerek, etkinliğin anlam ve önemini vurguladı.

Bu önemli buluşmada katkı ve desteklerini sunan Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz’a ve Bursa Erzurum Dernekleri Federasyonu Başkanı Savaş Albayrak’a teşekkür eden Altınok, “Bizleri hemşehrilerimizle buluşturup, katkı ve desteklerini sunan Yıldırım Belediye Başkanı değerli hemşehrim, kardeşim Oktay Yılmaz’a, Federasyon Başkanımız Savaş Albayrak’a ve değerli hemşehrilerime şükranlarımı sunuyorum. Rabbim birlik ve beraberliğimizi daim kılsın” ifadelerini kullandı.

Etkinlik boyunca Erzurumlular, memleketlerinden gelen lezzetleri tattı, geleneksel oyunlar oynadı ve çeşitli kültürel etkinliklere katıldı. Şenlik, gurbette yaşayan Erzurumluların memleket hasretini bir nebze olsun dindirdi ve aralarındaki bağı güçlendirdi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —