Tarih: 09.11.2023 12:30

Büyük Birlik Partisi: Çay cüzdanı olan emekliler ikramiye alacak

Facebook Twitter Linked-in

Büyük Birlik Partisi Rize İl Başkanı Ensar Özçelik, cumhuriyetin 100. yılına özel olarak emeklilere verilecek olan 5 bin TL'lik ikramiyeden çay cüzdanı olan emeklilerin yararlanamayacağını belirterek, konuyu yetkililerle görüşerek mağduriyetin giderilmesi için çalıştıklarını söyledi.

Özçelik, yaptığı açıklamada, "Cumhuriyetin 100. yılına özel bir kereye mahsus, emekliye verilecek olan 5 bin TL ikramiye'den, Ziraat odalarına kayıtlı çay üreticileri yararlanamayacak. Bu sorun bize ulaştığı andan itibaren Büyük Birlik Partisi olarak konuyu yetkililer ile konuşarak çalışmamızı başlattık. Doğu Karadeniz'de çay cüzdanı, fındık üreticisi kaydı bulunan binlerce emekli çiftçi olduğu düşünülürse yeni bir düzenlemeye gidilmezse, en çok mağduriyet yaşayan bölgelerden biri de Doğu Karadeniz olacaktı" dedi.

Mağduriyet giderilecek

Özçelik, "Büyük Birlik Partisi olarak sürekli sahadayız. Vatandaşlarımızdan bu konuda yoğun talebi ve isteği oldu. Konuyu yetkili mercilere ve sorumlulara ilettik. Mağduriyetin ortadan kalkması için Sayın Cumhurbaşkanımız ve hükümet yetkilileriyle görüştüklerini, bu mağduriyetin giderileceği ve çözüme kavuşacağını ilettiler. Büyük Birlik Partisi olarak emekli vatandaşlarımızın mağduriyetinin giderileceğine inanıyoruz" ifadelerini kullandı.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —