Tarih: 05.10.2023 16:29

Camiler ve Din Görevlileri Haftası Başladı: Toplumun Manevi Mimarlarına Teşekkür

Facebook Twitter Linked-in

Bu özel hafta boyunca camilerimizin toplumumuz için oynadığı önemli rol ve din görevlilerinin kutsal hizmetleri vurgulanacak.

Vali Cengiz Ünsal, Camiler ve Din Görevlileri Haftası dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Mesajında, camilerin sadece ibadet mekanları olmadığını, aynı zamanda gönül medeniyetimizin, milli değerlerimizin, vatan ve aile sevgisinin, birlik ve beraberliğin, dostluk ve kardeşliğin, paylaşma ve dayanışmanın öğretildiği mekanlar olduğunu vurguladı.

Vali Ünsal, mesajında şunları söyledi: "Ezan seslerinin yurdumuzun üstünde yankılanması, istiklalimizin ve bağımsızlığımızın en güçlü sembolüdür. Bu kutsal mekanlarda hizmet veren din görevlilerimiz, ulvi bir vazifeyi yerine getirerek toplum hayatında önemli bir rol üstlenmektedir."

Hafta boyunca çeşitli etkinliklerin düzenleneceği "Camiler ve Din Görevlileri Haftası"nın, ilimiz, ülkemiz ve milletimiz için hayırlara vesile olmasını dileyen Vali Ünsal, bütün din görevlilerine sağlık, mutluluk ve başarılar diledi.

Bu özel hafta boyunca camilere ve din görevlilerine olan saygımızı ve teşekkürümüzü ifade edelim. Camiler ve din görevlileri, toplumun manevi mimarları olarak hizmet veriyorlar ve toplumumuzun ruhsal ihtiyaçlarını karşılamada büyük bir öneme sahiptirler.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —