Tarih: 15.06.2023 09:00

Çamlıhemşin Ayder Yaylası'nda Galer Düzü Şenliklere Hazırlanıyor!

Facebook Twitter Linked-in

Çamlıhemşin ilçesinin eşsiz doğasına sahip Ayder Yaylası'nda bulunan Galer Düzü, 17-18 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek Kültür Sanat ve Boğa Güreşleri Festivali'ne ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. Çamlıhemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Arenanın son rötuşlarının yapıldığını belirterek önemli bir etkinliğe ev sahipliği yapmaktan büyük mutluluk duyduklarını ifade etti.

Galer düzünde yıllardır geleneksel olarak düzenlenen boğa güreşleri ve şenlikler, büyük bir coşkuyla karşılanıyordu. Ancak geçmişte bazı güvenlik sorunları yaşanıyor ve boğaların tribünlere kadar çıkması sonucunda bazı yaralanmalar meydana geliyordu. Bu durumu dikkate alan Çamlıhemşin Belediyesi, Cumhurbaşkanı'nın da destekleriyle Galer Düzü'nde bulunan Arena ve tribünlerin yapımını tamamladı.

Ç.Hemşin Belediye Başkanı Osman Haşimoğlu, Galer Düzü'nde gerçekleşecek olan 27. Galer Düzü Kültür Sanat ve Boğa Güreşleri etkinliği için son hazırlıkların tamamlandığını belirtti. Başkan Haşimoğlu, "Bu yıl 17-18 Haziran tarihlerinde düzenleyeceğimiz etkinliğimize tüm halkımızı bekliyoruz. Galer Düzü Arena'sında gerçekleşecek olan etkinlik, unutulmaz anlar ve keyif dolu anılarla dolu olacak" şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —