Tarih: 16.06.2024 15:19

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'tan Kurban Bayramı Mesajı

Facebook Twitter Linked-in

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Kılıç, mesajında birlik ve beraberliğin, kardeşlik ve dostluğun en güzel örneklerinin sergilendiği bu özel günü hep birlikte kutlamanın mutluluğunu yaşadığını ifade etti.

Başkan Kılıç, Kurban Bayramı’nın ülkemize, milletimize ve tüm İslam âlemine huzur, barış ve mutluluk getirmesini dileyerek, “Bayramlar, sevinçlerimizi paylaşarak çoğalttığımız, dargınlıkları bir kenara bıraktığımız, yardımlaşma ve dayanışma duygularımızı en üst seviyeye çıkardığımız özel günlerdir. Bu özel günlerin, birlik ve beraberliğimizi daha da güçlendirmesini temenni ediyorum,” dedi.

Kılıç, mesajında Kurban Bayramı’nın tüm dünyada barışa, kardeşliğe ve huzura vesile olmasını dileyerek, “Başta Çatlı hemşehrilerimizin ve tüm vatandaşlarımızın bayramını en içten dileklerimle kutluyorum. Bayramımız mübarek olsun!” ifadelerine yer verdi.

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç'ın bu anlamlı mesajı, bayramın birlik ve beraberlik ruhunu pekiştirmek adına önemli bir çağrı olarak değerlendirildi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —